有咩慘得過做gym要同港女share同一部機?

189 回覆
667 Like 146 Dislike
廢事嚇親人 我毒撚
我嘅意思係樓主同下面班男人自己屌女人點點點就得
層主一用返同一個語調講就即刻俾人負皮追擊
仲唔係此地無銀

去到gym rm 只要冇影響到我
我根本唔會留意係男人女人做緊咩動作咩重量
永遠都會有人做得重過我輕過我
有咩好比
比較吓啲動作做得標唔標準好過啦
Well said!

不過啲人嘅論點永遠就係 我做得輕關你撚事,就算我每邊插1kg做唔關你事
認真做唔係特登霸住部機阻住人又冇問題喎, 最多新手唔識姐,重唔重輕唔輕都唔關事啦
做GYM啫
人地岩岩坐落嚟就唔好
依度啲人真係好自我中心
做輕做重都要干涉
依班人千奇唔好有另一半
一定係控制狂黎
不過班毒撚連當面講都唔夠膽要上黎吠
都唔慌溝到女
我係男人初學做膊成日會拎走埋2kg啞鈴
試過有個港女嚟問我可唔可以share

側邊d眼神好似笑鳩我
講埋最後一句啦
咁都唔明真係無你辦法
你做free weight同用機
兩個都要由輕做重
Chest press做例子 你一樣要谷core 侹胸
新手做機做熟free weight都要做熟
你做熟機做free weight可以屎咁
但做熟free weight做機一定無問題
輕度都知點選擇你唔知
見過啲情侶坐同一張bench依泣 心諗jm9
咁介意人眼光 最好唔好出街
你咁樣衰 行過個個都陰陰嘴笑你啦
你做機如果做熟做都得重,之後你做free weight重會用每邊5kg?

你真係唔助長歪風大佬啦,一陣間啲新手真係個個以為無問題到時間間占一有新人入嚟個個咁樣嚟做到最後都搞鳩你自己咋大佬
Not that functional
Just for靚?
依家落親去一見到啲女就有咁遠走咁遠
Cls個撚個以為自己係仙女出淤污泥而不染
成班幻想自己比人姦緊咁再屈鳩其他師兄
咁撚搶口係咪食藥食撚壞腦?定係飲奶粉飲撚到傻左?
我邊有介意人眼光?新手做2kg唔撚得啊
我屌緊女果時你屌緊個啞鈴喳,垃圾

開24嫁,繼續操啦
問乜春share…
跟本就應該做完一set即刻企起身
企喺部機隔離等下一set

正確健身室禮儀
咁啱啊162小拳石
牌都未考夠膽收人錢做PT
你知唔知你仲煩撚過女人
次次見到你嗌到成個gym都聽到望住你做
成個attention seeker咁
唔好彩遇著你full workout
一個鐘聽你嗌足16sets 嗌咗百鳩幾下

貼埋圖比人睇下你ego lifting 得幾辛苦
做gym以嚟見過最撚無品嘅人你認第二 無人敢認第一
是咪我錯?
做膊又唔同,膊本身可以承受嘅重都低,重要新手用2kg係好合理

低咁都幾好,有女女會問你可唔可以share
條友健身未健腦㗎,原諒佢啦
150磅?單腳?
夠膽未係gym 同我講
匿名你先夠膽講,廢撚到你
我腳傷連每邊10都會好攰 係咪又唔撚得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞