(甜)一個普通女仔既大學故事

770 回覆
672 Like 24 Dislike
留名
留名
lm
留名
留名
幾好睇 city jj留名
幾好睇 city jj留名

留名
返到Hall,又係無人既,我roommate都唔知點解長期唔係hall,一個人既價錢就霸左兩個人既位置,我都唔想。於是我又落去搵書生佢地吹水,今日好鬼齊人喎。

「話說我去間cafe見工,撞正Felix都係果度返工。」我同佢地講。

「又會咁Q都有既!」呀Wade話。

「間野仲請唔請人?我都好悶無野做,不如一齊返工。」書生提議。其實你呢D有錢仔去返工都係為左打發下時間姐。

「Good la!我都想搵下錢。」Parsons話。

咁岩呢期summer好多中學生同大學生客仔會黎都好忙。Cafe老細就請晒佢地3個。

有時返既日數唔同未必撞到晒全部人,高峰期就可以五個一齊返,十足十咖啡王子套韓劇咁,我一個女仔對住幾個型仔返工。間唔中有D學生妹會係咁偷望佢地,老細識玩請左D生招牌黎帶旺個場喎。

同班Frd一齊返工真係好開心,客少既時候就喱係水吧個位度蛇王吹水。

我同佢地堆埋都唔夠兩個月,已經經歷左好多野,好熟絡咁,諗落都覺得神奇。

我同書生返工唔會特別講D乜,係有時會有D奇怪既眼神交流,flirt又唔算,愛情又唔係,佢係一種互相留意對方既眼神。唔知係咪我諗多左呢?

「你地今日得唔得閒OT開埋夜更呀?夜間個員工臨時有事黎唔到,我又有野做。」老細講。

「我今晚要開莊會唔得閒。」「約左人啦。」「Sorry呀老細,我今日約左女朋友。」除左書生,其他人都唔得閒。

我望一望書生,「我。。都得閒既」

「橫掂我都無野做,陪你啦。」書生捱義氣陪我,好好啊。同時我個心都緊張左一下,唔知今晚會唔會有事發生呢?

老細遞左條鎖匙俾我地:「記得收舖抹乾淨D野,埋數,仲有鎖門呀。」

書生好Charm咁一笑:「OK,放心交俾我地啦。」
Cafe 肉搏
留名
快點
留名
正在等待
live
差4個就100正評
LM
Live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞