(甜)一個普通女仔既大學故事

770 回覆
672 Like 24 Dislike
岩岩先睇完個故
真心好想搵返個SP
但無何奈何自己係個細膽內向鬼
唔識又唔敢做依啲野
唔想一生就咁平平淡淡咁渡過

諗下承唔承受到個後果
好多乖乖朋友試過一次都沉船仲傷過失戀...
岩岩先睇完個故
真心好想搵返個SP
唔識又唔敢做依啲野

諗下承唔承受到個後果

佢可能想經歷下受傷呢.咁就唔會平平淡淡咁渡過.起碼叫做有經歷
岩岩先睇完個故
真心好想搵返個SP
唔識又唔敢做依啲野

諗下承唔承受到個後果

佢可能想經歷下受傷呢.咁就唔會平平淡淡咁渡過.起碼叫做有經歷

搵到先算啦, 實在太難了
失戀甚麼的已成習慣
生無可戀更可怕
Lm
唔知樓主你會唔會睇返之前啲comment 呢
好多時候都覺得自己好似Stephanie ,經歷同心態都係
讀書嗰陣又係俾人hurt過,之後由自卑毒女變做半個player, 冇sp嘅但拍兩次散拖都係扑野driven
對手係書生嗰類就會嫌心態上滿足唔到,對手係Felix 嗰類又會覺得好大負擔
我好攰,想正正常常,認認真真咁拍拖,想要一個心靈同肉體嘅寄託,好想有個Felix 係身邊
讀書嗰陣又係俾人hurt過,之後由自卑毒女變做半個player, 冇sp嘅但拍兩次散拖都係扑野driven
對手係書生嗰類就會嫌心態上滿足唔到,對手係Felix 嗰類又會覺得好大負擔
我好攰,想正正常常,認認真真咁拍拖,想要一個心靈同肉體嘅寄託,好想有個Felix 係身邊

唔好覺得自己係扭曲既人
調整好自己心態健康D先!
會搵到對的人既,Be the type of person you want to meet.

唔好覺得自己係扭曲既人
調整好自己心態健康D先!
會搵到對的人既,Be the type of person you want to meet.

女朋友咁玩得就好了

男朋友識玩就好
原來仲未1001
3p真係頂唔住
好文重推
好掛住你呀 林書生
睇到呢句特別sad
呢個ac其中一個user還押緊

希望大家睇故之餘繼續關心未出嚟嘅手足
保重...等你地出黎...
高汁,推
新讀者?
喺你最近開嗰個故撳咗入嚟諗住順着睇
歡迎加入書生嘅世界
絲打還在嗎?我也是你的小粉絲,估唔到仲可以睇到初期連登啲故咁高質
I am still here
多謝你阿~~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞