(甜)一個普通女仔既大學故事

770 回覆
672 Like 24 Dislike
留名
留名
我無爆過房,一直都好想試下,唔知邊度可以開房。Rocky知道路數,帶左我太子附近去果D cheap cheap時鐘賓館,仲係$120蚊兩個鐘。

我好驚撞到人,鬼鬼祟祟咁行入去間賓館。

「兩個鐘。」Rocky掉低D錢俾個賓館呀婆。

「2號房。入得架啦。」

我地行左入2號房。一入去,入面非常簡陋同殘舊。有部28寸既舊式電視,一個核突鐘掛係牆,間房好暗,床單係純白色,綠白色既地磚,十足十偷渡客會住既屋,成件事非常原始。

我望住眼前呢個男人,佢將會係我人生中第二個發生關係既人。唔敢相信我竟然同個識左一日都無既人去爆房,感覺好唔真實!

「沖涼先?」算啦,都入左黎。仲扮咩純情呀。

我一支箭咁除左衫行入去浴室沖涼。Rocky都除左衫跟住入黎。

佢打開門好偎鎖咁話:「我地一齊沖呀。」

豁出去啦屌!記住呀,Stephanie,要Enjoy!!!

Player係會用迷惑既眼神回應佢:「好呀。」再加句淫語:「過黎俾我服侍下你。」

講完都打返個冷震。

Rocky熟練咁用番梘溫柔咁幫我擦身,仲用手指公幫我乳頭打圈按摩,好快敏感既乳頭就硬左。

「啊。。好舒服啊。。。」我開始發出微小既呻吟聲。即使係一個好簡單既動作,人地整同自己整感覺係完全唔同。

我對住佢做返同樣既動作服侍佢,「嗯。。。」

我打開雙臂攬實佢,搵對胸壓實佢心口,上下咁磨擦。

Rocky托起我下巴,錫左落黎。

我地慢慢由蜻蜓點水式既吻,變成濕吻,佢仲伸左條俐入我口腔度。

呼吸開始變得急促。

我對手攻向Rocky下面,捉住佢下體磨向洞口,好快就變到又硬又大,我纖細既雙手捉唔住晒佢條巨龍,目測有14cm倒。

下?點解咁大既?我實在分唔清。。到底係Ken太細定Rocky太大!個Size可以差成倍咁多?嚇死寶寶了!

望住呢條巨龍,我下面愈來愈濕。。。

Rocky並無問我既意思,佢拎住佢條丁,微曲雙腿,一下就插左入我既小穴裡面。

「啊!~~」受驚既我大叫左一聲。

佢慢慢加大力道抽插,「啊。。。好舒服啊!」好正啊!!!完全係未試過既感受。

第一下係有少少痛。之後已經係前所未有既爽。

「估唔到你都幾緊。。。係咪好耐無扑過野?」Rocky笑問我。

「先果三個月,都唔係好。。。」Rocky係我講野既時候突然加快左速度,「啊!!!!。。。都。。唔。。係。。好。。。耐姐」

抽插既啪啪聲音、水花既聲音、加埋我既呻吟聲混合埋一齊,好似彈緊一首交響樂咁。每抽插一下,我個人都會爽一下,求下你繼續大大力咁插我啦。此刻既我已經喪失晒理智。

佢將我個身另轉扒向牆上,我既屁股向上吉起,佢一路從後抽插,一路揸我對D Cup波。

「啊。。。啊。。。啊。。。啊啊啊啊啊啊啊。。。」從來係後面抽插都係我死穴,對波上下登下登下,我覺得此刻既我好淫蕩,叫得特別大聲。

佢力度同速度都加快左,我feel到我同佢都就黎高潮。

「黎啦。。。」Rocky用好低沉既聲音話。

我全身一震,佢及時將條丁抽返出黎,射晒落我屁股上面。

佢關左花曬,任由精液隨住屁股既曲線流落地下。

我轉頭望住自己屁股上既精液,好興奮,我無諗過同一個唔識既人做愛原來可以咁刺激。可能佢先係我性既啟蒙老師。

好正。好似上左癮咁。未走出呢間房已經想有下次下次下下次。。。

呢個就係我第一次爆房既經歷。

屌你老母又5p字又支那字句
我無爆過房,一直都好想試下,唔知邊度可以開房。Rocky知道路數,帶左我太子附近去果D cheap cheap時鐘賓館,仲係$120蚊兩個鐘。

我好驚撞到人,鬼鬼祟祟咁行入去間賓館。

「兩個鐘。」Rocky掉低D錢俾個賓館呀婆。

「2號房。入得架啦。」

我地行左入2號房。一入去,入面非常簡陋同殘舊。有部28寸既舊式電視,一個核突鐘掛係牆,間房好暗,床單係純白色,綠白色既地磚,十足十偷渡客會住既屋,成件事非常原始。

我望住眼前呢個男人,佢將會係我人生中第二個發生關係既人。唔敢相信我竟然同個識左一日都無既人去爆房,感覺好唔真實!

「沖涼先?」算啦,都入左黎。仲扮咩純情呀。

我一支箭咁除左衫行入去浴室沖涼。Rocky都除左衫跟住入黎。

佢打開門好偎鎖咁話:「我地一齊沖呀。」

豁出去啦屌!記住呀,Stephanie,要Enjoy!!!

Player係會用迷惑既眼神回應佢:「好呀。」再加句淫語:「過黎俾我服侍下你。」

講完都打返個冷震。

Rocky熟練咁用番梘溫柔咁幫我擦身,仲用手指公幫我乳頭打圈按摩,好快敏感既乳頭就硬左。

「啊。。好舒服啊。。。」我開始發出微小既呻吟聲。即使係一個好簡單既動作,人地整同自己整感覺係完全唔同。

我對住佢做返同樣既動作服侍佢,「嗯。。。」

我打開雙臂攬實佢,搵對胸壓實佢心口,上下咁磨擦。

Rocky托起我下巴,錫左落黎。

我地慢慢由蜻蜓點水式既吻,變成濕吻,佢仲伸左條俐入我口腔度。

呼吸開始變得急促。

我對手攻向Rocky下面,捉住佢下體磨向洞口,好快就變到又硬又大,我纖細既雙手捉唔住晒佢條巨龍,目測有14cm倒。

下?點解咁大既?我實在分唔清。。到底係Ken太細定Rocky太大!個Size可以差成倍咁多?嚇死寶寶了!

望住呢條巨龍,我下面愈來愈濕。。。

Rocky並無問我既意思,佢拎住佢條丁,微曲雙腿,一下就插左入我既小穴裡面。

「啊!~~」受驚既我大叫左一聲。

佢慢慢加大力道抽插,「啊。。。好舒服啊!」好正啊!!!完全係未試過既感受。

第一下係有少少痛。之後已經係前所未有既爽。

「估唔到你都幾緊。。。係咪好耐無扑過野?」Rocky笑問我。

「先果三個月,都唔係好。。。」Rocky係我講野既時候突然加快左速度,「啊!!!!。。。都。。唔。。係。。好。。。耐姐」

抽插既啪啪聲音、水花既聲音、加埋我既呻吟聲混合埋一齊,好似彈緊一首交響樂咁。每抽插一下,我個人都會爽一下,求下你繼續大大力咁插我啦。此刻既我已經喪失晒理智。

佢將我個身另轉扒向牆上,我既屁股向上吉起,佢一路從後抽插,一路揸我對D Cup波。

「啊。。。啊。。。啊。。。啊啊啊啊啊啊啊。。。」從來係後面抽插都係我死穴,對波上下登下登下,我覺得此刻既我好淫蕩,叫得特別大聲。

佢力度同速度都加快左,我feel到我同佢都就黎高潮。

「黎啦。。。」Rocky用好低沉既聲音話。

我全身一震,佢及時將條丁抽返出黎,射晒落我屁股上面。

佢關左花曬,任由精液隨住屁股既曲線流落地下。

我轉頭望住自己屁股上既精液,好興奮,我無諗過同一個唔識既人做愛原來可以咁刺激。可能佢先係我性既啟蒙老師。

好正。好似上左癮咁。未走出呢間房已經想有下次下次下下次。。。

呢個就係我第一次爆房既經歷。

屌你老母又5p字又支那字句

XX寶寶係台灣嚟
又要打j
好想俾書生瘋狂sm
3p
究竟係咪影左相呢
BTW 圖呢

濕哂

但可唔可以唔好得170

我男神呀

絲打識貨 好想俾佢瘋狂SM
但唔要wade thanks
睇到第二頁
見樓主話14cm巨鵰就知道樓主同唔多男仔扑過
早晨 追到live
睇到第二頁
見樓主話14cm巨鵰就知道樓主同唔多男仔扑過

其實樓主係男人
幾時先有文
返房Hea下訓下又到左第二日。

【你有1個新訊息。】

十仔傳送了一張圖片:【靚女OC,我今日返左黎學校呀~】
我:【返黎做咩呀?】
十仔:【返黎聽入學Talk】
我:【哦。好無聊架,其實唔聽都得。】
十仔:【係,聽左半個鐘已經好想走。】
十仔:【學校邊度有好西食?】
我差D打左:【我咪好西囉^^】 當然。。我係唔會咁同個細我兩年既fm講野。。
我:【去美心食啦。D野都算唔錯。】
十仔:【我唔知係邊呀。不如你帶我去啦。】而家D細路咁識玩既,都唔驚我呢D大姐姐。
我:【好呀,我而家落黎搵你】
反正都冇野做,衫都廢時換,踢對拖就落去搵下佢啦。

十仔:「Hi~靚女OC~咁耐冇見,好掛住你呀。」

我:「係度賣口乖。」

我快速咁帶佢穿梭呢個校舍,介紹下D地方,好似做左佢半個組媽咁。

食飯既時候,十仔無啦啦問我:「你同一齊Hold game矮矮地果個男仔好熟架?」

我答佢:「OK啦,佢係我Hallmate黎既。」事實係我琴日先俾佢sm完,仲玩埋3P添。你話我地熟唔熟呀?

十仔話:「你。。小心D佢啦。。」

我:「下?做咩突然間講呢D。」

十仔:「我覺得佢唔係好人。」

我:「點解我唔明你講緊咩既?」

十仔:「總之小心D啦。」好奇怪囉呢個組仔,我同佢先識左無耐就講呢D奇怪野。唔通書生係O Camp果陣搞著D女freshman咁仆街?

算啦,我都知佢D衰野,來來去去咪又係食女,都不以為意,聽下就算。
如果樓主呢d係現任就仆街
做佢sp好過

說話又唔可以咁講 其實樓主好慘,俾自己曾經最愛嘅人欺騙(如果係初戀打擊仲大) 一路以來又係同班乖乖埋堆。 從未接觸過,加上傷心想報復就係個一啖意氣用事就引致依家嘅一切

之前聽公子會,有個女嘉賓講因爲唔俾第一次男友,男友偷食,兜兜轉傳最後女嘉賓俾咗第一次個男仔但俾完無復合,就係因為啖氣

講得好啊
嘩 咁樣益人
樓主果陣冇嬲咩
好似有種俾人出賣既感覺

同感

我幫你問下Stephanie
樓主考晒試未
掛住搵sp唔出文? 出多啲
又live左
hall 1 表示講淫野都比人屌

扑野? 下世啦

笑撚死 hall 1咁正經既咩

shitty住hall撚留名
喺公司睇到硬晒,好想搵stepanie執劑
喺公司睇到硬晒,好想搵stepanie執劑

將書生個名改做你個名咪得囉
留名
留名
live左
個故有幾多成真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞