(甜)一個普通女仔既大學故事

770 回覆
672 Like 24 Dislike
我叫Felix。我唔知大家對我既愛情經歷會唔會有興趣。

我只係想將自己既回憶寫低,無論係拎黎記念又好,當係放低一件心事又好。

一路以黎,我都想做一個大家眼中既乖仔、好男友,但原來感情,並唔係單方面肯付出就維繫得到。時間唔啱、對象唔啱、心態唔啱⋯就算幾努力都係無用。

而我既故事,就係由大學ocamp開始

分手唔知幾耐 felix 突然收到steph 張相
留名
Btw啱先google咗十仔 食唔落喎

十仔都食唔落
其實我知道你係一個好特別嘅女仔 由第一次同喺間房見到你 去到用交友app同你個傻妹傾偈 之後咁樣發展 同你相處嘅呢段時間 你嘅溫柔 可愛 都令我忍唔住手想蝦你 但我知道 我一將你擺喺手到玩弄嘅時候 一定會整壞你

嗰晚喺cafe唱嘅小幸運 宜家聽翻就覺得好諷刺 「原來你是 我最想留住的幸運 原來我們 和愛情曾經靠得那麼近」係呀 我真係好蠢好蠢 點解唔俾我早啲遇到你 Step.

我呃你 同你講我拍拖 其實我最想同你講嘅係 「你係令我改變一生嘅女人 可唔可以俾我拖住你隻手成世?」我知個你傻妹一定會應承 但係我亦都明白呢個女仔 值得一個對佢更加好嘅人 呢個人 可惜永遠唔會係我

「來不及感謝 是你給我勇氣 讓我能做回我自己」
「但願在我看不到的天際 你張開了雙翼 遇見你的註定 他會有多幸運」

再見,我嘅小幸運。----書生

點解呀書生
利申:書生打手

死撚開啦 叫埋個fd一齊黎搞有幾鍾意呀
今朝一開fb見到iu唱喜歡你,即刻稔起step同書生係cafe jam歌之後扑野...

https://youtu.be/-FBJw2TjRl4
個結局講多少少ok?
個故叫大學既故事
完左大學咪完囉
現實既野大家明啦
屌你老母留名
書生先係最痛苦嗰個
食女多真係唔係代表啲咩
悲哀係好多人比你揀既時候
先發現自己唔識揀
其實我知道你係一個好特別嘅女仔 由第一次同喺間房見到你 去到用交友app同你個傻妹傾偈 之後咁樣發展 同你相處嘅呢段時間 你嘅溫柔 可愛 都令我忍唔住手想蝦你 但我知道 我一將你擺喺手到玩弄嘅時候 一定會整壞你

嗰晚喺cafe唱嘅小幸運 宜家聽翻就覺得好諷刺 「原來你是 我最想留住的幸運 原來我們 和愛情曾經靠得那麼近」係呀 我真係好蠢好蠢 點解唔俾我早啲遇到你 Step.

我呃你 同你講我拍拖 其實我最想同你講嘅係 「你係令我改變一生嘅女人 可唔可以俾我拖住你隻手成世?」我知個你傻妹一定會應承 但係我亦都明白呢個女仔 值得一個對佢更加好嘅人 呢個人 可惜永遠唔會係我

「來不及感謝 是你給我勇氣 讓我能做回我自己」
「但願在我看不到的天際 你張開了雙翼 遇見你的註定 他會有多幸運」

再見,我嘅小幸運。----書生

點解呀書生
利申:書生打手

死撚開啦 叫埋個fd一齊黎搞有幾鍾意呀

屌你啦 唔準你咁講
屌你老味 爛尾到
留名
我認我老土
好想書生爛賓州
女主就俾人爆淫照上高登
見到獵戶座個陣好似唔會見到織女
屌你老味 爛尾到

對不起 令你失望了 下次會寫好啲
見到獵戶座個陣好似唔會見到織女

我次次聽完都分唔到
望住個天 我覺得係無分別
個故究竟係真定假
我覺得好真實
個故究竟係真定假
我覺得好真實

下?3p果part假到傻喎
player 都唔夠膽未得條女同意搵人玩3p啦
老強好大罪架
身邊真係有個好似書生既人
雖然唔係靚仔有錢 但好識玩
留名
留名
Lm
留名
書生先係最痛苦嗰個
食女多真係唔係代表啲咩
悲哀係好多人比你揀既時候
先發現自己唔識揀

玩完一個又一個叫痛苦
咁比佢玩既女同兄弟叫咩
個尾……會不會完得突然左小小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞