(甜)一個普通女仔既大學故事

770 回覆
672 Like 24 Dislike
追到live

呢種女仔係應該比人綁起慢慢玩再訓練到變性奴就岩晒

利申:男主,試過

而家覆返呢位男主
你真係好醒啊 呢篇你留cm果陣我已經寫咗
重有無
好正好好睇
女朋友咁玩得就好了
女朋友咁玩得就好了

巴打同病相憐 男朋友咁玩得就好了
女朋友咁玩得就好了

你男朋友乖乖仔? 定係對你無性趣
我覺得每隔一段時間需要激情刺激下段關係先會無咁平淡
女朋友咁玩得就好了

怕醜掛 就算玩cosplay個啲都覺得有少少突兀
如果可以好似書生咁有s嘅氣息就正

樓主表示現實係無人發現到我係一個m
追到live
如果樓主呢d係現任就仆街
做佢sp好過
空中花園係講緊某教學大樓3嗰度定某新hall嗰度?
留名
嘩 咁樣益人
樓主果陣冇嬲咩
好似有種俾人出賣既感覺
嘩 咁樣益人
樓主果陣冇嬲咩
好似有種俾人出賣既感覺

同感
含緊點講野
屌你好撚正
我都想做男主角

樓主表示現實係無人發現到我係一個m

掩飾得幾好 就係呢種反差最吸引
重點有人開咗你個制
嘩 咁樣益人
樓主果陣冇嬲咩
好似有種俾人出賣既感覺

同感

就係嬲都無用,因為已經發生咗唯一可以就係繼續落去 然而俾人出賣,在M底的情況下可能更興奮
書生真係好正
睇到濕晒
眼又濕下面又濕
好青春 好想咁樣比人S
如果樓主呢d係現任就仆街
做佢sp好過

說話又唔可以咁講 其實樓主好慘,俾自己曾經最愛嘅人欺騙(如果係初戀打擊仲大) 一路以來又係同班乖乖埋堆。 從未接觸過,加上傷心想報復就係個一啖意氣用事就引致依家嘅一切

之前聽公子會,有個女嘉賓講因爲唔俾第一次男友,男友偷食,兜兜轉傳最後女嘉賓俾咗第一次個男仔但俾完無復合,就係因為啖氣
10個player 9個都受過重傷
留名
呢個故好生動
令到我既回憶又返到yr1

ps.買熱糖水比食Q可以屈蛇

hall 6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞