(2022-23 Let’s Trade)金州勇士球迷討論區 (151) Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁諗有乜為呢.
第時冇左curry 唔知會變成點
太陽稱唔上宇宙喎
牌面算宇宙除左我地咪加多隊登登 kd kyrie網 不過打唔到出黎
最慘都係搏輸左懷同毛打唔起
而家都係留定交易既問題
如果要交易 係要即食定未來
除非佢有錢都唔要, 得牛俾到supermax佢
嗰陣真係好撚爽呢隊腸係勁但係入到決賽似會輸塞/鹿一係就比塊啲團隊籃球搞掂
但而家覺得熊 大飛 嗰陣好一般
更何況而家既勇
佢講幾年前嘅勇
我地對二陣腸都打唔贏,宜加對宇宙腸打條撚
直接tank到尾
塊 熊 陽 飛 牛 爭標隊已經五隊
但係jojo復出第一年就已經令管理層確認佢就係球隊核心 懷第一年都係偶爾進攻有啲nice move 完全無做大佬既feel
係三陣
CP KD又老又醜 Brooker Alton又軟
真心唔算宇宙
仲要波叔已經到退休之年,KD又大傷過年紀又唔細
波叔回塘啦 booker都係allstar level而已
得kd一隻係superstar
網都叫3隻superstar單打怪 我地就champ隊加隻superstar 至少咁先叫宇宙啦
呢隊大腸連當年三巨騎三巨熱都比唔上
三老值吖
4個都合理啦,我自己唔係盲撐
勇上年又再次證明冇kd 都有冠
而家俾多次機會kd 證明自己冇勇拎唔拎到冠
咁既陣都拎唔到
Kd 仲有咩好講
證明左自己冇勇根本冇冠

Giannis is 6-foot-11, with a 7-foot-4 wingspan, 9-foot-2 standing reach and a max vertical reach beyond 12 feet.

Wiseman is 7-feet, with a 7-foot-6 wingspan and a 9-foot-6 standing reach and a max vertical beyond 12 feet.
諗返啲組過隊既三巨頭/四巨頭,又好似真係得熱火既FOJ,Wade,Bosh同宇宙勇係係組成巨頭時係所有巨頭都係係30歲以下,係巔峰時期
但字母係勁在有埋動態條件,爆發力勁啲
第一年係16-1
第二年差啲比harden收我地皮
其實公牛第二次三連冠時MJ,柏賓同洛文年紀都唔細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞