(2022-23 Let’s Trade)金州勇士球迷討論區 (151) Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
懷仔自己有技術問題要解決 要係勇打波真係太食腦啦
Ty 本身打法就獨
只能夠講佢同勇真係唔夾
佢要既係做巨星級中鋒 勇要既係苦力型中鋒
再者Kerr識唔識點用中鋒做主力打都係問題
其實真係分手最合適 定要為左懷仔成隊波由面到底重整
唔係唔識用,而係懷仔未成長到可以fit in到勇士
Bogut ZaZa McGee 大胃西都夾到勇士Bogut直到正選
唔係連Bob都 last dance ar
免費送走懷毛都唔知有冇隊要
但懷個target唔係要做佢地 勇以前啲中鋒都係輔助型 好少會係穩定地做得分主力 做球隊既核心
我唔覺得懷仔個目標係做呢類型既球員
懷仔想自己成為 JoJo, 但勇希望佢成為Looney/Bogut
所以分手最好 我唔覺得佢跟Kerr會做到佢想做既野
一係換教練換晒啲人重新組過 用佢做核心由0打起望佢成材
一係拎佢去換有趣既資產
家陣勇迷睇佢又難受 佢又打得好難受 雙輸
*有用
認同

Btw 有趣既資產幾好笑
懷仔draft已經好明顯成熟度好低,要比時間養
但勇士draft佢一年後又有戰績壓力,無容錯機會
再加上勇士體系中鋒只係輔助性,懷仔係大學已經唔係行呢條路

所以懷仔問題唔會怪哂15大
原來今晚4點deadline仲未有trade關於勇聽到
所以換佢真係對大家都好
打錯字柒左
Btw一係索性拎佢去換下pick重建 一係拎佢去換即戰力
管理層再係咁1516既球迷真係見唔到希望 重建定衝冠都唔係 想沉返十幾年?
我係迷curry 架姐
我角度都想all in
要奪冠都係要歷史級既球員先做到
暫時三個新仔得古有機會做到
見到西岸咁 應該叫停咗 最有可能係換空氣
每次佢背打拎波既位一係難傳到易to 一係拎到就比人夾
傳條撚
都未講擋完切入個路線差到
係有進步 但真係要再練下咯

所以一係出場練一係放行大家都好
每次佢背打拎波既位一係難傳到易to 一係拎到就比人夾
傳條撚
都未講擋完切入個路線差到
係有進步 但真係要再練下咯

所以一係出場練一係放行大家都好
某程度上我都係浪花迷
佢兩個走左/退左可能無野做都會睇下wiggins
但好明顯老闆個啲有啲卻步 唔想為左三老all in 怕變以前Lakers個啲咁 一沉沉好耐
依家西岸咁我擔心老闆只會更唔肯all in 家陣西岸真係群魔亂舞
其實有樣野想問好耐, 點解話 Wiseman 只係打過大學聯賽幾場波, 但又可以有咁高順位既? 純睇體格?
我反而覺得機會大左
西岸列強GM見到太陽咁all in 一定有壓力補強
CJ TWEET: This all because Ja said he was good in the west

個sample可以由初中/高中,同埋其他私聯都會拎到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞