(2022-23 Let’s Trade)金州勇士球迷討論區 (151) Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
出懷都好過出Ty打三後衛俾人mismatch襟住來屌好掛,橫掂都係收縮防守出個大件啲企係度都好丫
毛肯鏟籃攞兩分喎
之前毛經常出15分鐘零建樹
今日仲有人夠膽講出毛
綠真係走其實都係一個機會黎
三老仲一隊又仲打得 勇士球迷好難接受重建 培養新人
佢三個仲打得仲得一隊 大家都會希望係衝冠多過重建
星散就唔洗大家再有咩大期望 疊埋心水重建培養新人
好過家陣兩頭唔到岸
淨係計最後半節自己做柒嘢自爆嘅
都應該送咗5-6場出去
已經唔知幾多場第4節比人反CUP
進攻同ty一樣冇作用
毛防底衝搶咩位點都好過佢掛?
我淨係覺得得仆有雞
curry係特別少
其他正常
但成隊嚟講,一對比好多隊就會變咗特別少
勇士老闆野心太大 想繼續爭冠然後打起啲新人
成功既話勇士等三老離隊或者退休都唔洗沉淪 唔係爭冠熱門都係爭冠既一分子
想法係好 但家陣實行就明白唔掂 只會兩頭唔到岸 折磨球迷咁
古咪又係俾人撚
起碼switch咗個底仲有個3號位啦
得個ty on99咁企入面

3g係搶分嗰下用
依家常規咗 勁癲
Ty做到下組織助攻
毛剩係大隻少少 防守都係廢
我怕手感無晒兩個兄弟都心灰意冷
同埋手感真係仲當打 要佢專心湊仔有啲浪費
之前同樣情況 毛一樣比love咁屌打 坐返低
唔好無出毛果日就FF毛係度就會好啲
使唔使仆dv加ty組織
見頂都唔係啲鍾意contact既球員 單打就你講既baby hook同中距 off ball就cut in 但佢單打冇幾可係鏟到去籃底
唔好再對毛有半點期望啦毛係全方位0作用
其他泰,丁綠,懷都仲話有啲可取之處,即使各有不足
但毛係360度冇用兼負作用
如果trade到毛同懷
應該可以比大約green?
想睇佢終老 一人一城係呢個年代都係一個好大既成就黎
Btw不如送晒浪花去網 換ben仔 兩老換一幼 抵呀
真係好痴線 毛落場打到成pat屎咁果陣 就唔出黎講
一無出毛 就FF如果出毛個作用有幾大 但全部無之前既事實根據 全靠自己FF個情況
今日Looney都少出仲點會出懷
你都識講古都俾錶佬撚, 出毛有乜用, 今日Lamb又冇著衫, 講真冇乜選擇
出Ty起碼進攻多個人肯攻先, 毛拍個波都怯
不如直接all in其他留3老+魯大哥換金塊/牛仔肥仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞