(2022-23 Let’s Trade)金州勇士球迷討論區 (151) Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢現時頂盡值兩個frp左右, 唔係話佢唔值錢, 不過如果佢兩三年後去到OG個level勇士都叫執到
我勇上年真係Last chance

好撚彩
就算勇上年原班人馬打埋今年 今年都未必champ到
今年西岸咁癲點睇都贏唔到 練多啲新仔算啦
大師兄出返黎個世界唔同哂
同意
古打完季半仲值錢過選前 宜家個地板已經打好哂 防守積極 跟到下快guard 視野唔窄 打波唔會死去 Cut in時機好 護框 Box out會做 係差經驗同組織未有持球組織 近呢個月練啲三分都回穩 古仔體能咁勁爆打到勇士體系已經夠哂癲
OG純粹係已經練完咁解
純粹討論下姐, 我都有信心俾多兩三年時間古仔佢會上到OG個level
不過如果trade咗OG等於有兩個見頂, 唔需要再擔心咩防守, 可以直接俾佢打正選同close game, 唔使好似而家咁場場估估下出咩陣
一棄就係棄3-5年
宜家個問題仲大過trade一個半個
啲大佬自己都發瘟 好難搞
下半季
Pg 仆
Sg 毛
Sf 古
Pf pbj
C 懷
見頂 poole打番上年playoff水準已經差好遠
老細咁想要未來 不如trade埋大師兄走算
直接比班未來正選打埋下半季

公鹿 塞 呢d隊仲有冇frp可以拎黎trade
古仔唔傷既話,地板已經係og,練到射波既話就有可能摸到kwahi掛
西岸痴撚線
東岸 全明星去哂西岸 點玩
你見trade deadline 前都唔落毛懷
應該真係連showcase 都費事
毛同懷個問題都係落場就練到 由其係毛
Chris Paul
Devin Booker
Kelvin Durant
Torrey Craig
DeAndre Ayton
可能其他隊係見大師兄傷左先allin
上年要打大腸都未必過到
仲有隻tj waren
咪玩啦
就憑CP3同Booker兩個choker
今年還今年, 上年還上年
仲有我勇名宿 Damion Lee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞