(2022-23 Let’s Trade)金州勇士球迷討論區 (151) Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
馬刺算唔算
手感明年成35
勇管理層你老母肯面對現實未?宜加呢隊係playin隊,加埋手感頂多西5/6,你鐘意俾咁貴稅做playin隊冇問題,俾人笑姐冇咩所謂
佢自己啲fast break就會上
50%4分game同100%2分game點會冇分別
鄧肯出道即癲峰 點跟
勇有邊個真係中意draw contact先 勇啲籃底都係cut in空籃黎 邊有得foul

鏟得既本來就唔多 然後上籃都係避手多 唔敢draw

防守又比人一步過/底唔夠用 成日要局住foul人
馬刺最多叫養一個新仔, 勇士想同時養一班新仔真心痴線
睇黎下場要輸比猢搶50%
唔係執到 GP2都無啦
其實宜家都係練緊一隻半新仔姐 poole已經當練左半隻 古仔一隻 另外兩隻除左仲喺隊之外都冇乜dum時間練
係放喺度冇trade即戰力返黎姐
出懷唔卡位,唔覺會有咩幫助。今場仲要looney 都成日俾人拉出外圍防守,唔覺懷識守
我係認同 除左curry之外我覺得冇邊個係真係少雞
咪得古仔打法係會draw foul 其他都唔多鏟籃
下年冇埋廢鳩真係唔知點生存
仲毛懷
一出等俾錶佬Simons撚爆
冇埋廢鳩仲簡單 直接諗重建 唔洗再兩頭唔到岸
一句到尾,懷毛+pick 一定要trade,優先換底。唔trade 2023-2024 再見(如果仲有三大元老睇)
上年咪又係屌冇哨
3分量冇今年咁誇
防守起碼唔會出3pg俾對面3號位屈囉
練咗who
市場上有咩選擇
正常係要有件身體質素勁既 人地唔foul你守唔到果種

古同頂係有呢個身體質素係度 但佢都冇做呢樣野

見頂低位打矮仔都係轉個身baby floater 咁點比雞
支持,好過依家打西波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞