(2022-23 Let’s Trade)金州勇士球迷討論區 (151) Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
睇下管理層value啲咩啦咁就 現在定未來
分分鐘下年西岸就無咁癲 呢期組個啲巨星都係賭現在 搏今年 失敗左好大機會就散
咁個年covid大家都係打咁少
懷仔少左大學比賽鍛練顯得更raw
而且20年都係小年, 當時好似話頭3 pick係一個tier, 之後已經係次一級
懷仔個陣既印象係大隻又靈活又射到波, 的確好吸引
講真
下季西區塊獨腸熊都係咁癲
仲有東岸個班
再爭冠要古懷毛都成材+三老唔跌先有得打
獨腸如果今年成績麻麻下年仲keep到個陣?
由其是ki我覺得佢會諗方法走去搵lbj
其實打落替補同對家真係唔差
只係依家成日收尾斷電
如果老闆仲有錢希望會keep懷
毛都無乜trade value
懷就真係唔知了
其實西岸真係無咩弱隊,加下得兩隊準備抽狀元,如果馬刺真係抽到斑馬,火箭又學到雷霆個種青春風暴,Jazz又爆大冷,下季只會更加恐怖
本身會想target vanderbilt呢類球員
不過trade左去湖人
睇黎只可以見步行步
唔trade就大膽練下懷啦
反正應該都要打playin了
雀Fred 哥下季走啦
其實個人覺得真係要練懷+古
呢兩個有打底嘅能力
依家叫做得poole有自主打入去嘅能力(仲可以成日有人話trade走佢)
懷 古可以解決到三分斷電嘅問題
前題 前者防守做好 後者唔好好似今日咁失暈
講咁多真係睇老闆仲有無錢比了
一係trade曬新仔搏
一係疊埋心水練新仔 不過練完都未必夠打
而家小牛同太陽咁既牌面 勇連playin都冇得打
只能夠講舊年真係天時地利人和
而家勇士就係想食哂兩味但係又無能力去食
食唔落仲要嘔緊出黎
真係要睇trade到咩 不過應該都係一季使用權?
咁真係寧願練懷古
其實3個新仔都努力練波
好希望佢地可以係勇士成材
毛睇自己造化了
係咪大結局左
宇宙陽點打
2k你想champ幾多次都得
trade curry走都得 我唔care 我唔信有人真係迷勇唔係迷大師兄
仲未計Kings pelican okc呢啲仲係上升期
下年養唔出人真係打撚
牌面靚但係冇晒側翼防守
季後賽唔係冇得打, 但係要trade返隻側翼大鎖level返嚟先對得上位
可能trade走ayton換人翻嚟
如果仆已經係三千萬合同就好 可以拎去換野
而家想換勁人都冇大約可以填平
唔可以太貪心, 我覺得上季係CURRY 最後一個champ, 除非仍走但又應該唔會
都無憾啦 就算cp3今年champ到 都係冇fmvp
舊年既champ一下將curry整上神枱
小年
加上nba體格好重要條友仲勁過字母
想像下見頂冇體格有幾廢
唔覺點宇宙,不過西岸夠打嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞