北海道圍爐區10

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
坂の下係經南稚內站
ノシャップ就經野寒布落番稚內市街

都可以去番稚內市街
童夢溫泉直頭係門口有站
野寒布岬就唔係
放題?
1個唔俾放題
都要睇揸咩地區,雪多上斜多都好食油
一日揸咁長途,堅抽
單點
今日都飲咗杯single cask, 真係正到不得了

聞落去唔係好出,飲落去就好有驚喜

不過睇啲人嘅blog話本身無book見學,都會有三杯free俾你試,點知去到又話無book無得試,有啲失望
樺太食堂最正,4月開到10月

其實成個稚内到礼文利尻好多地方都係剩係開4-10
所以先唔明冬天上去道北做咩
呢支都唔係稚内牛乳,普通野點計
飲稚内牛乳要去港市場嗰邊
做鬼做馬咩,網走都仲有個破冰船撐住,令到嗰邊冇咩冬休

稚内本身冇咩人造景點,個個生意都唔做咁過個冬天
我之前4月去過一次,都好多野未開
真係6-9月先去啦
本身都幾大期望,但經過今日之後都應該無下次
正宗水_人嚟
冇人諗住搞大佢
有無札幌+白老upopoi攻略, 個白老有D山卡啦咁?
(唔識JAR車諗住札幌登別4Dpass)
(剩係去過函館 + 札幌廳舍, 開拓村, tower37)

諗緊去東京順便LCC飛去5/6日, 4D pass以外有日子剩左係咪CTS大到可以hea1 2日? 見呢條友可以4日3夜唔出CTS
https://www.youtube.com/watch?v=_9uppk-m89o&t=3s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞