北海道圍爐區10

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
呢間好正
個時排一個鐘頭隊都值得
之前係富良野揸返札幌
一上到高速有2架當地人車即刻飛到140-150
大黑屋同佢附一帶啲食店
重有呢間收十一點
BABY FACE PLANET'S
+81 138-43-7000
https://maps.app.goo.gl/ZPwUMftMwEcEyN1b7
旁邊係Mega Donki可以行埋。
如果著Hoka防跣鞋,係咪都冇用一樣咁跣
真係人人唔同
好少有風景既相片我係會好似靚女J圖咁save低或買相好似以前信和買女明星相咁,函館山個景對於我嚟講就係呢個level
試下 caterpillar 啲boots
有揸開雪地經驗就好啲
喺北海道戴口罩又戴眼鏡
眼鏡會唔會有霧氣架?
定係要戴con?
有霧氣,煩到仆街
同埋記住帶太陽眼鏡
著緊hoka 行山款鞋,都係會跣,不過點都好過sneaker
煩到仆街x2
用咗防霧氣眼鏡布,啲水珠一樣結喺鏡片上面,冇用
唯一solution係拉低個口罩令到水蒸氣唔向上噴,但係咁樣個鼻又好凍
咁睇嚟戴con 係唯一方法
前幾個月去東京戴眼鏡都已經有霧氣
想問下北廣島三井好唔好行?
我睇Fb北海道d page
話唔係咁好行
其實真係唔難,最緊要唔好同人鬥快同心急

Highway見到落緊雪同地下有浸雪就自動波落60-70啦

入到啲town仔小路就唔好諗住快過50

利申今次揸Fit仔 4wd, 來回札幌函館一程過
配左副Zoff防霧眼鏡,幾舊水真心有用
上個月去冇咩野想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞