北海道圍爐區10

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
6點個陣天氣都好好
點樣撞法
扮下嘢有做防疫,好過乜都冇帶俾人係咁望
https://twitter.com/Asuka_Shiromaru/status/1624341087870676992?t=0b07QLx2qxpj-3LnM_FwNA&s=19
今週末の稚内は冬のお祭り『わっかない氷雪の広場』が3年ぶりの開催です。雪像やアイスキャンドルが最北端のまちを彩ります。
去唔到
宗谷線唔係撞鹿就大雪
成日停線
車又要6個鐘
只有坐飛機去
想問CTS 落機去小樽2日1夜
係咪CTS --> 小樽個程直接JR
買小樽周遊卷1日pass 第二日用最正路
揸左4日都無事
早兩日勁大雪有啲路能見度勁底都無事
最後一日係民宿走果時一岀去就俾人撞
好彩有個房東幫手打俾租車公司同call的士
唔駛買pass

小樽少機會用交通工具?
個pass包札幌來回車飛
你已經用唔到其中一程
過海關後有餐廳(開既唔多,至少睇到食Pancake間Cafe冇開),但上唔上得機就唔知啦
前幾日去咗
唔駛去無嘢好買啲嘢又唔係平
我都係著hoka,暫時札幌小樽都無事
不過小樽行路真係要小心,見到極多人仆
有冇邊度好推介?
因為留左一日shopping
啲小型旅館死晒,啲連鎖就愈開愈多
[member]喺市區買便當,然後出境拎上機食都得
多好多選擇 [/member]
小樽周遊券唔係冇左好多年啦咩?
i mean 唔知個個咩小樽一日卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞