北海道圍爐區10

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
去咗冰濤祭 我去果日都係偏多日本人 應該去溫泉旅館?唔係機場上基本上唔到架空4
真心好飲,個bar tender 教我掉轉部電話,避開塊玻璃映呢幅相
事後唸起,可唔可以三杯都飲呢隻2000年
應該係啦
唔去溫泉旅館我其實理解唔到點解會去
算好小型,特登去其實唔係特別難忘

係浸完溫泉去行下睇下日頭個景,然後食完飯再過佢睇埋夜景
咁樣就滿足啲

當然睇埋佢facebook就覺得其實佢哋以好有限嘅資源,整到咁已經好努力
一開高燈 30秒都冇又要轉低燈
但唔開又咩都睇唔到
搞到成日要高低高低咁

啲當地人好撚極端 一係就巔到仆街
落緊雪跑緊90-100
右線勁快過左我 轉多2個彎 尾燈都見唔到
一係就正常到仆街
國道跟牌行50 拉哂龍 唔知比咩反應好
巴士差唔多兩個鐘一班 比想像中仲少
佢巴士啲時間基本上係預你到機場就搭上去過夜
札幌去知床巴士今晚大雪cancel 咗
就算聽日搭JR去,都蝕曬啲local tour
去齋住酒店
FIRST LOVE?
札幌和牛燒肉黎講
南光園是咪值得去食? 味覺園就炭火爐 但睇相d肉麻麻?
有冇巴打有其他介紹
任食/單點都得
想問下JR PASS 有無得落機即日用
我今日都係小樽
會唔會擦身而過
咁網上買七日個d 呢我係想落機即用
點解咁短
ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞