[日本人唔buy] Toyota電動車 bZ4X 日本全年只賣出5,000部 銷情慘淡

175 回覆
21 Like 1 Dislike
其他有去韓國 stinger本身係內銷都好多 因為佢地係街好少歐洲房車
點解講親豐田電車就一定講到電車係日本唔興所以無都正常,但明明豐田係全球第一大車廠
KIA外面睇都仲還好少少
一上車睇到入面啲內裝飾件就跌返落去
咁計就啱數,雖然係有解決辦法,不過冇人啱聽架啦
所以要等到建立好叉電網絡先有得諗
不過冇人用就冇人起網絡,蛋先同蛋先嘅問題
屋企其實要差幾耐
學上面巴打講,講日本就講返日本啦,講香港做乜
仲用香港standard做出發點
大佬 講緊一個city去另一個city返工食飯
大阪來回京都 London來回Oxford 真係唔出奇
再講 疫情前都大把中港牌 香港來回廣州深圳食飯啦
百零km有幾出奇呀?
好奇問下,大把即係幾多?

電車油車只係個人選擇,只係討論下可行性

就算一日一百公里都夠來回有找,同我個論點冇衝突
日日去? 我去過露營都300公里,所以呢
唔奇,睇下煙稅,再睇下紅酒同烈酒稅差幾多,就知政府想剠達到某個目的,除左禁之外仲有大把方法搞鳩你
你成日坐喺架車度?
幾時開始出趟旅行都要計電力夠唔夠
真係好撚反智
因為個post主題係豐田部垃圾電車

J toyota J到眼花?
電車差電幾個鐘vs 油車入油幾分鐘,真係爭好遠,差電設備同空間要多好多先比得上入油,城市普通車位都唔夠,加埋差電冇咩土地可以做
電車喺呢方面真係好危險,多左好多馬路炸彈係真
百零km真係唔出奇,不過佢講到食個飯都過百我就忍唔住好奇啫

計晒補貼, 連登仔一個月人工就買到, 梗係好賣
大把人每日來回揸過百公里返工
柒就認咗佢啦
港豬係咁井底 將軍澳去荃灣就覺得好遠 以為個世界圍住香港轉
真係唔奇架
美國 加拿大 住遠少少
搵間M記都遠到仆街
傻仔,我舉個例俾香港巴打易有概念d,我日日來回都基本60公里
咁你扮乜9嘢呀
好奇寶寶柒就認咗佢
我喺加拿大,啱啱落去食左個m記,來回10公里
過百公里係去遊湖嘅距離黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞