做緊英國老師 今日大罷工 你問我答

419 回覆
439 Like 47 Dislike
無知一問,咁大學生有冇得refund或者獲賠錢因為罷工而取消嘅堂?同埋罷工會持續到幾耐?
你訓左幾多年
以前難民無條件添 你唔講
廿幾三十年前澳洲乜都無 梗係乜人都要

近呢十幾年 移民政策極嚴極高要求
要控制人口增長速度 同 防止新移民食社福
你用家庭理由移 實得嫁
但技術 工作移民 高要求到仆街呀
我聽聞oet係有得背答案,只要你記性好操卷時背哂佢所有問題同答案就ok(好似係
民主制度 反罷工都要睇理由
鐵路班仆街overpaid仲要pay rise
係人都睇唔過眼喇
遲早玩得多 可能連公眾都想削弱鐵路工會
比你中大港大畢業
唔中佢缺果個工種
澳洲無人無物
基本上唔洗諗移澳
自己爭分爭崩頭終於定落黎個下,整個香港人stream出黎,我真係嘔血咁濟
見住讀account個班爭到90幾分都未有invitation真心感受到佢地個種痛苦
拎到90幾分已經好撚癲但都係冇人要
依家既大學定Alv年代先? 差好撚遠
你試下e起排牙咁練?
同多d張條利擺係排牙中間伸縮咁玩下
你不如與時並進update下先?
除左HK Stream開左之後
之前係完全無辦法
工種計分 唔係澳洲local u 無澳洲linkage
基本上得家庭 同 投資移民

澳洲專收垃圾 真係睇咩時期
你話大陸人 玩晒假結婚 拖成村垃圾黎之類
咁無得計 只可以話佢strict到
一係收有錢人 缺人做的worker
同 一班靠家庭關係的垃圾(not all)

that's why 英國加拿大真係多人揀d
even唔計先天佢地個hk stream出得早
比加拿大英國 天氣好
比英國人工高
澳洲其實唔差
只係經濟唔夠多元 同 國際
大公司同職位唔多姐
想問ching英文程度如何
ielts 6.5係咪會收皮教唔到?
點解一定要同香港比
英國幼教前景如何?
幾錢人工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞