睇咗Netflix百人體能挑戰就知男女永遠係唔平等

427 回覆
1232 Like 37 Dislike
你試下同啲歐美feminists ,woke left, transgender 講
男每轉都可以搬多啲
玩mma嗰位演員對尹誠彬(冰橇金牌)
個演員睇佢打mma似係立技選手,但係冇得用拳腳打人
最後俾人屈力
單手捉走佢
仲有一下一路俾mma佬攬住,一路單手捉住個波企係度舞
如果有得打係咪預3分鐘打柒對面再拎波
不過講真玩格鬥果班無得打人最多用下鎖技真係好蝕章
但係依個節目係標榜體力競賽同不分男女呀嘛
依加女選手又要特別優待
搞到個主題不倫不類
佢一定屌打agent H唔計速度
講埋身打 兩個軍人得啖笑 以為做軍人=好打 好撚中二
獄警有mass有埋身經驗 會好似果條wrestling team女屌打女中士
有得打起碼唔會輸得咁慘
個獄警大咪到癲
件制服就爆
以前睇奧運見到中國女排同美國女排真係好勁,覺得都好撚西利
直到上屆奧運睇埋男排
屌你快到連個波都見唔到
就知所謂最強女排同男排都係差成截
我講嗰場識鎖技識wrestling都冇用,力量差太多
可以用拳腳叫做俾返少少板斧佢,其實都係輸硬
2022:女人> 男人

2023:LGBTQ > 女人

2024:複製假肉 > 男人
真 覺得周董揀佢因為唔會打得死佢同唔洗就咁多
佢wrestle其他人應該真係打死人
有睇mma/玩grappling 都知wrestler係最癲
又狠又大力 mobility又好同cardio都好好 爆全場都無問題
奧運男排啲開波殺波大炮咁
條女大佢成個碼,換轉男人就個個讚
尹誠彬有youtube bench 100好似食生菜咁
知唔知點解女排永遠好睇過男排
因為男排啲波太快永遠猜唔多幾板
冇女排咁難估
同意都唔係標榜公平競爭啦
如果公平可以拆開太多野出嚟計公唔公平

當係綜藝咁睇都幾好
佢啲運動能力應該似nfl果啲
真係冇
點解唔係50男50女
真 女人地位一定會高過男人
邊條女有100kg 唔好9UP啦
個韓式摔交女冇100睇落都90喎
又高又橫又厚身 肌肉量都一定唔低
打人就唔撚啱啦 仲分男女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞