睇咗Netflix百人體能挑戰就知男女永遠係唔平等

427 回覆
1232 Like 37 Dislike
淨係講身體能力都真係差太遠

個摔跤女太有自信同個100幾kg欖球佬玩雖然佢體能同技術都已經係女人top, 有幾下都成功整跌個巨棍,但其實人哋要贏都仲係好輕鬆
一開始已經輕鬆成個人抬起佢每次俾佢剩低都唔會俾佢壓制到,最後仲要攬住個波當係欖球咁衝條女根本完全無辦法

Game1女贏男既得1場,仲要果場明顯係個男人放水
唔放水個巴柔佬用膝頭哥壓個大隻鍵美女,又俾人屌屌,上得黎去盡本身就係有體育精神,尊重對手,但而家因為係男打女就俾人屌,平等is a joke

又唔見個重磅摔跤佬打個獄警咪一樣屈到頸都曲埋,但因為而家係大隻仔打大隻仔,所以大家就覺得冇問題
淨係想睇個健美老公
女權=手腳
joke
男打男去盡就係型
男打女去盡就係賤

唔好咁撚多廢話
總之你打女人就係唔啱啦!
全國冠軍後翻摔個百幾kg唔識受身嘅新手咁撚牙煙個個喺到wow,mma佬knee ride個大自己兩個碼嘅女人就比人boo
果下真係睇到有啲驚本身個獄警仲要咁撚重,成個身體重量壓住條頸
犯咗最原始嘅錯
一開頭揀對手唔應該揀女
嘰嘰
屌人用膝頭哥壓真係好撚on9
瘦仔擺明用技術壓制個肌肉女啦
壓住個肚都會死,你練到成個大隻佬咁既肌肉把撚咩
練格鬥技嘅唔俾show技術淨係准玩摔角
唔係馬後炮
獄警剩睇個款都係空有一身大肌肉,廢物多
如果佢對Agent H一樣死撚硬
啲欄咁矮都好反智,攬埋帶落地有幾下好近,形住佢哋炒埋去
Agent h最後真係輸耐力
所以先要提倡女權避免一邊到
欖球佬出咗都唔知有冇5成力 hing 9 sung

個女人大隻咁多,條仔要贏係好大程度要靠呢啲
一開個抬起條女遊花園嗰下已經笑撚咗
好似執屍開房咁
但第3集有場快鏡好似女贏左男
戇鳩先信女人話會平等
果場好明顯放水,中間喺度同佢玩潑水
嗰條散打仔用膝頭騎住條女賤到仆街
執邊啲講馬佬都癲,女嘅個core厚到咁撚樣比個輕磅嘅控到就吹到咁樣壓會抖唔到氣健咗咁耐身唔識掙脫個腹都識dynamic tension抖氣掛屌
男女生物學上唔平等就緊
只係啲平權撚成日無視呢個問題
呢啲位根本冇得平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞