睇咗Netflix百人體能挑戰就知男女永遠係唔平等

427 回覆
1232 Like 37 Dislike
覺得完咗之後應該會出 full version 版黎添食返兩集
同意 上得電視又有頭有臉
Showmanship同sportmanship都緊要
靠實力贏,大家都接受
MMA佬全場都有種羞辱/ 睇唔起對方嘅感覺
所以成班運動員先咁嬲
韓國唔係啦
女人地位低咁多
見條女咁撚大隻重諗住會係惡戰一場
諗住條仔就算有機會贏都慘勝個隻
冇諗過會一面倒 技巧真係咁關鍵 唔似詠春咁一黎就亂晒籠
老老實實 我都覺得噓佢嗰幾條女好戇鳩
但你唔中意啲觀眾 點解係撚對手狗去出氣?
呢啲嘢咪冇風度冇品囉
點會唔知
但一開始個消防提出唔玩波
秋都應承咗
佢最後幾秒拎波消防已經反應唔切
如果3分鐘完咗加時先玩波
咁會公平啲
我都以為佢地唔會主動搶波 邊個用mma規矩打贏就自己去拎波 點知就夠鐘又走去搶波 笑死
係 就係我想講既野
同埋個波一路係秋有利既位置
消防以為你會繼續打
秋突然撲埋去攞個波 就輸咗
我估消防一心諗住打贏拎波
唔係最尾幾秒突然唔打去搶波
如果唔係一開始唔使同佢講規矩啦
估唔到Agent H咁快玩完
點樣為之打贏 又無mma裁判評分
佢淨係話要用mma規矩黎比賽 無講過打贏先拎波
如果要打贏先拎得波即係要ko 要ko就唔會用掌啦
係生仔十級痛姐,忍痛能力男人都係高好多
輸比女仔,啲人就會話,女仔都輸
同女仔打和,就會比人話,同女仔一樣
贏女仔,就比人話冇風度
呢個原則同上連登一樣
點都比人入到位插
笑死,男女平等
真…堅廢
叫人收聲先啱班女權嘅唔俾壓肚唔俾壓胸但mma佬係靠技術去贏
上到去唔撚用技術打,洗唔洗煮個麵佢食?
我勸你唔好講歷史
你自己查吓FIFA承認嘅足球發源地喺邊度
但係以掌代拳其實好難分出勝負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞