睇咗Netflix百人體能挑戰就知男女永遠係唔平等

427 回覆
1232 Like 37 Dislike
純粹係個畫面太唔靚
都話女人運動最勁個班都只係到男人既中學lv
屌係屌佢壓落人地對波度
之前唔記得咗咩國家嘅女子足球隊同班中學生踢波,俾人炒好多比0
講真實會有多少節目效果,韓國始終係男尊女卑,其實而家已經好很好....
仲要壓住佢冇做其他動作,其實好俾面啦
要做嘅可以俾佢起身再摔無限Loop
唔關男尊女卑事
你生物學上男性要build up肌肉易好多
肌肉含量比女性多唔少
你見曾經係男人嘅變性人 玩女子組係爆贏
甚至格鬥項目會令對手嚴重受傷就明咩事
生物學嘅性別差別 唔係咁易就拉勻到
有一下驚佢條頸撞埋去
真係技巧嚟,令到你每一下呼吸都更加困難更用力 消耗對手
健身耐唔=識掙脫
兩項專精嚟
都唔知有咩好屌
最後官方都唔俾佢出依招啦,一開始又冇講,咁佢用都係盡用自己有嘅技巧姐
好多國家既女足都輸比當地既u15男子組
不嬲運動都係分男女
呢個係節目先一齊姐

男人讓賽又唔係, 唔讓賽又唔係
咪好似大陸版同韓國running man咁
女人同王祖藍比用陰招 其他男人正常咁玩
如果唔係既話王祖藍同啲女人根本唔洗落場都知會輸

但係running man係明星玩綜藝節目
依加係運動員玩既標榜體力既比賽
有時打街場籃球都怕見到女人跟隊
放水又可能輸,俾人串女仔都贏唔到,條女又可能唔爽覺得我睇佢唔起
唔放水下下用背籃功打爆佢,下下block柒佢又比人話無風度
MMA呀散打
美國女子隊輸俾dallas u 15 3比零
之後就要equal pay
美帝女足好似已經算幾勁
其實有心羞辱佢既 可以比佢起身摔多佢幾次摔到佢抖唔到氣
咁獄警點都識啲防身術 只係對住個專家你睇落好廢姐
係,佢對手係依方面嘅頂尖運動員,日日就係訓練呢樣嘢,點會有得比
佢係衰俾剪接
剪到佢係奸角咁
真人show 總係有一兩個設定為利益不擇手段嘅角色
其實第一個game根本係多撚餘,浪費體力
第二個game健力果班屈撚哂機
健力果班一開始直接跳落水第二關打邊個都可以贏到
男對女一定女輸
我覺得佢第一關嘅原意係分開一啲力量型重磅,同埋輕盈全能嘅人
然後就偏向輕盈全能嘅人可以揀人,力量型嘅就只可以俾人揀,避免力量型嘅人特登揀啲瘦削嘅人屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞