[要幾多球呀 出聲呀] AC米蘭球迷討論區 351

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我fm 都唔會用白普打防中 都係後上入唔少波
咁KC咪勁囉,而家我地無佢廢到67咁
無左KC咪要補一個同類型防中囉
我都冇估到皮sir 即雪佢
出後生仔係要交學費 但分屍都比到中場防守出黎比我地
不過達叔有啲波都救唔到真係好打擊士氣 第2第3球 豬sir都屌鬼
真係低鳩能,d 落地慢撚到以為睇緊元老隊比賽
不如迪達自己落場算啦
有球近柱封唔到真係好on9
已經唔洗你撲 企岩個位都唔得
Lazetic 又係怪
一味扔去P隊
皮狗淨係識位換位
你比個真美欺佢都係會放右翼
哂鳩氣

雙m又係on9
本身追r山加botman
最後黎牙周同分屍
仲要兩個都係借
啲錢落咗格?
唔好話撲波
條撚屌連龍門球都唔夠力開
牙周係7M左右買斷
分屍先係租
根本就要退休
啱啱先睇佢啲片,原來又係右邊逆足死左腳,但都識踢左翼

Milan are in race against time to complete the signing of Universidad de Chile winger Dario Osorio. Agreement could be reached for €5M+€1M bonus+30% of any future resale
Eddie Howe has confirmed Allan Saint-Maximin 'absolutely' staying at Newcastle this winter

睇多啲球王片有少少好似Rebic 果類feel
感覺控波第一球唔太好 好多時要多一下半下修正
身材高大 衝起上黎加速好就要foul先停到佢 但一衝就直線 唔係好再變到向 平衡同靈活度唔太好 , 防佢果啲人好似多數直接防佢加速就
Workrate 睇落都唔錯 都回防到好深幫手協防或者推返個波上去
左右翼都見好似有打過
南美波冇乜多啲stat搵到
https://www.sofascore.com/player/dario-osorio/1106824
即係米蘭報價打動唔到
不過講咁多
德甲黎嘅牙周同分屍都出唔到
智利黎嘅仲點會出到
直線盤球
米蘭正試圖以大約 500 萬歐元的價格與智利大學完成 Dario Osorio的交易,在過去幾年中增加了 50 萬歐元,最後一次嘗試。
米蘭正試圖以大約 500 萬歐元的價格與智利大學完成 Dario Osorio的交易,在過去幾小時中增加了 50 萬歐元,最後一次嘗試。
米蘭今天休息日,但一半的球員出現在訓練場
反了 反了
昨天深夜一些羅馬球迷侮辱和威脅並試圖闖入辛尼奧路的住所,幸好警方介入才避免事態升級。辛尼奧路今日得到會方的許可缺席訓練,球員的經紀人和羅馬管理層正在努力尋找共識,並試圖在最後一刻出售球員。
皮狗:Osorio is not ready
羅馬雙雄啲球迷真係好癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞