[要幾多球呀 出聲呀] AC米蘭球迷討論區 351

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
前面三隻反骨加leao 保守估計都賣到200m
打幾年歐聯都賺唔到嘅錢嚟
Leao 想要高人工就拎啲表現出黎
主動放棄40個轉會窗budget
好型
ManuBaio
: #Milan drops the Dario #Osorio lead.
#Gazzetta: The break between Rafael #Leao and #ACMilan is now clear. The #Rossoneri's offer to renew his contract until the summer of 2027 has ended up in the freezer.

In the dialogue of recent weeks, Rafael and his family have indicated a priority to lower the price of the current clause from 150 million euros to 70/80 million.

It was not Milan's idea to halve the value of their best player.
上季下半季leao大爆發爆左個冠軍加意甲mvp,呢季更加有一半都係leao carry,無leao我地頭十都唔知有冇,表現仲唔夠好?
leao基本上場場踢足你無可能要佢場場都100%狀態,而家成隊波都閪緊leao閪都好正常
皮sir 都好怪 呢排成日放佢入中間 塞死晒佢又爆唔到落底
雙m如果有心續就一開始世盃前爽手比7m約leao我唔信佢唔續,而家搞到咁成個kc feel咁9成會free走咖啦
另外,之前紅雀上接左手個陣好似傳話炒雙m用自己友係勁多人反對先無炒,而家睇個款似紅雀錢就放低左你人兩條友自己玩,而家玩到一獲粥咁我諗下季都係比人炒硬
佢自己話world cup後先傾嘛
雙m又唔夠強硬
講到尾都係球會自己處理得差
唔係last一年先傾, 已經進步左
呢兩條友最多就叫睇人準,買賣續約方面真係垃圾級,買人就比人撚狗,賣人=free,續約比球員撚狗,認真未見過咁失敗既管理層,無咁大個頭就唔好載咁大頂帽,躝番去做球探其他野交返比專業既人做啦
leao 都可以free 走埋嘅話馬隊真係切腹吧啦
蝕撚左幾多錢呀
總之唔續就到價賣
關咩事 世盃打得好咩 關世盃咩事
馬總話1億都唔賣,我要free走
善堂
問題係世盃後隊波沉緊要加上蛆爆單假賬單野出黎影衰意甲,又再一次要全意甲埋單,有可能影響到唔想留係意甲
而家真係好笑
無前四肯定free走
續又比人㩒住搶
傻鳩管理層慳埋唔夠蝕
所以之前有ching 話一定唔賣得球隊重心
某程度上我同意㗎(eg theo ,ben )
都要嗰個人甘心留隊㗎
【華倫西亞解僱加度素】
由於戰績欠佳,華倫西亞決定解僱加度素,成為班主林福榮於2014年上任後,第10名被炒嘅教練。加度素帶領華倫西亞22場,只錄得7勝5和10負成績,暫於西甲排第14位。
#beINNowLaLiga
咁係唔好彩比死蛆狗影衰, 但佢本身都唔似會續, 拖好耐都唔續既大有人在, 錢馬, KC, 查狗, 拖好耐又肯續既: 無

tmr, theo, ben 都無拖就續
好過林伯
叫大恩去搵文迪斯做經紀人啦,牙撚走之後教d會都唔差
唔明你講咩 關大恩咩事
真係搞唔掂,賣人唔識賣,傾人續約壓唔到人價都算啦,每次加少少拉布幾個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞