[要幾多球呀 出聲呀] AC米蘭球迷討論區 351

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今時今日70M 真係等同直接同英超班人講:你地快D搵錢掟我
係,所以由得佢free走係抵抗金錢足球最有力手段
鬼叫我哋冇本錢同人討價還價
俾人拖到WC後先傾就知中伏
起碼走都留返啲錢比球會用
續> 加薪,人哋隨時可以70-80m買leao
唔續> 繼續低薪,然後一係年半後free,一係夏天賤賣,仲要唔知leao 會唔會玩嘢唔走

有腦都識選擇
我寧願要70M
Total loss Vs 止蝕 馬隊都係賭仔嚟 次次都係同一套 次次都中
Rafa Leão’s laywer Ted Dimvula: “There are many fake informations on Leão. We are working together to find a satisfactory solution on the new contract. Leão’s priority has not changed: he wants to stay at AC Milan”.
"We therefore firmly deny any desire on the part of Rafael and/or his entourage to lower his release clause in order to facilitate a departure of the player next summer".
傾咁耐 側面證明都有啲難搞
N年前已經有錢馬想續約加40m rc
而家又係同一招中伏
Nicolò Zaniolo: “There are many fake news about me. I’m here available to help AS Roma — and I’m ready to give my best for the club”. 🇮🇹 #ASRoma

Zaniolo was never close to Leeds or Everton — Bournemouth had deal in place on Friday but player rejected.

Leao即刻澄清
殘奥玩左半年走唔到先跪
佢仲有18個月約 唔好再就
https://twitter.com/SempreMilanCom/status/1620896524652916737?t=A2NjJT65leNG54oekpDwZA&s=19

如果而家有巴卡就好了
唉,點解呢季個feel仲灰過黑暗時期個時
因為上季先冠軍 今季就柒到咁
睇黑暗時期既轉會仲開心
唔好美化回憶啦,嗰時巴卡頭一季係勁但第二季已經廢到仆街。仲有個Luiz Adriano 又係垃圾到唔恨。

嗰時最好成績都無第五,而家世盃後低潮連續四場失分先第五...

今年個轉會係差,但講到懷飲黑暗時期轉會,真係唔知講咩好就算李生最好J 嗰季打出黎都係一pat屎
咪玩啦大佬
每年去熱那亞執垃圾扮新星
當笑片都幾好睇㗎
無話美化,只係個陣時對隊波無期望而簽到個d人緊係開心,但呢季d轉會搞成咁有冇前6都係問題
無前四下季星散打回原型又loop多次,唉我都唔意外
辛苦建立嘅陣容,一季就散哂
又要由頭開始
龜頭人而家去左邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞