[要幾多球呀 出聲呀] AC米蘭球迷討論區 351

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有硬淨型分屍唔用
有技術型Adli 唔用
死攬國藉型白普
比10m買enzo都唔肯,死追兩個月水貨cdk
本身追Botman
羅馬球迷去埋辛尼奧路屋企附近搞事
買到輸少好多高波
Enzo應該係對R山
其實好明顯而家係中場要增加人數幫手
無論攻定守都講到口臭
防守 兩閘身後瘋狂比人打穿 兩個防中加埋一樣中堅根本包唔切
進攻 啲人又衝晒上去 比人一逼就傳唔到出黎焗住大腳
其實我到宜家都唔enzo有咩咁勁,market value炒到上50m,然後黑店再吹到要過億,都cls
佢本身夏季續左有條1.2M release clause同車仔個白卡老細追住要
依家話車仔開8年約,出1.2M (分期) 或 1M + 人, 等緊雷哥佢地覆
個套比人睇穿晒,下場再敢擺4231應該原地炒隊巴都唔比上
白普都係皮蛇唔識用
車仔準備1.2億買
最主要白普真係唔係防中
佢防守能力差
佢係433既後上中場中
佢最殺食就係後上攻門嗰下
咁季前都真係估唔到兩個最佳防線中堅可以同時廢
季前陣容要補番個攻中位都好合理,依家只係賭輸左cdk 唔可以即食啫
係柒在隊波中堅以外都太多位要補,根本補唔哂
最簡單應該咁樣兩睇啦
皮蛇tune球員既功力有限,好似白普同cdk就係例子
但都可以話佢踢死一個踢法所以發揮唔到球員既能力,起碼白普就係咁
爛打,覆蓋範圍大,助攻助守,識推波上前場
世界盃表現係勁既
咪即係同KC狗差不多
其實右翼急過攻中, 攻中今季多隻Adli(唔理用唔用) , 點知得美斯
白人
皮蛇個Mc位要求機動性強,掃蕩能力高
呢兩樣白普死穴嚟,就好似上年藥膏咁
出親都膠
但隊中有個稱職啲嘅分屍,偏偏機會俾得咁少
你話借將所以擺後啲,但Diaz都係借將一樣大把機會
TB樣白人貴50%
係 你見拖記都係用佢做逼前場果個攻中
分屍對羅馬嗰場因為佢先輸最後一球
咁係人都會犯錯
呢球我即討都有屌佢輸經驗
但佢中場掃蕩的確係隊波缺少嘅
同埋如果衰一次就打入冷宮
達子,白普下下穿窿一早拎去人道毀滅啦
某啲角度似劉馬車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞