[要幾多球呀 出聲呀] AC米蘭球迷討論區 351

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
上半場0XG
頭廿幾分鐘控球不足2成
上季有體系開始成形 今季衰晒

幾時好似白禮頓 阿積士果啲咁 有體系 走邊個都有替代品頂住
[Vitiello] Stefano Pioli: “For the next games we will definitely use the three-man defense. As for how to structure the offensive phase, we will see.
皮蛇: 體系? We will see
前面冇左右翼根本就攻唔到,拉唔開人地防線,你後面斬波都冇位跑。人地3後衛係因為兩翼衛可以跑上跑落,我地中場hold唔到波,兩隻翼連跑上去既時間都冇,下下呀東/美斯拎波就要自己上前搵力子/豬sir,人地後面有三個人都夠防你啦。
好睇訓左 全場無球中龍 皮狗好波
冇睇場波
戰果上可接受,但係人選上真係好大進步空間
呢啲大戰轉新陣
仲要美斯牙,力子,加比亞擔正真係好癲
睇精華達狗竟然救到幾球
352 美欺放右翼衛後備好過
想利用kjaer 出波能力
左右中堅用牙周/TMR/kalulu
前面2個, 唔用Leao, 其中一個都要係列B
今場亮點得阿周"未ready", Leao送衫同基佬反皮
RWB用三王子應該最岩 但耐何已經俾米蘭實驗室玩死左
其實係 但唔知幾時復出
其實佈防密咗
人哋射門嗰時冇咁空
自然救波都容易啲
所以我哋玩高壓都應該要搵返個sweeper keeper 做第二門將
傳銷陷阱嚟
借返嚟冇事
一買就傷大半季
力子連逼搶都好hea下豬sir勤力過佢10倍
講真出列b好過
支持皮狗繼續教
轉左陣連波都猜唔到
皮狗快撚d走
話咗冇牙ben 變兩隊波
皮狗一定係皮狗!!
皮狗咁教法,13場都大機會輸9場和2場
冇佢2個=放棄進攻,Messi恐怖到,你搵佢踢咁後仲使唔使出佢
現今足球好需要呢啲球員, CDK帶波都唔識,35m簽佢真係有啲R頭
召喚黃毓民,上下半場兩隊波
睇住渣古出,其實又係幾好,冇tmr可以出佢
佢ready了,再咁落去可以攞解約金
上半場堅低能,班人傳控球能力極差,連個波都控唔到唔好講攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞