[要幾多球呀 出聲呀] AC米蘭球迷討論區 351

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
拿仔贏保住糷個六弟
人地拿仔兩翼幾勤力回防
Leao
73.6% of the shots on Milan’s target in 2023 have been goals. Moreover, Milan have the worst defense in the top 5 leagues in 2023 (14 goals conceded)
射中就有
終於有數據證實到我覺得出cdk=打少個嘅感覺
套進攻有問題
好老實連monza都有form過我蘭
唔好怪CDK住,我覺得係體系差

換教練比兩年慢慢執好過
現位嗰啲我唔同你拗啦,之但係啲傳控咩事
買佢嗰陣唔係貪佢腳下功夫好先咁貴
玩到三個中場+兩個前鋒嘅平均位置串成一條直線
世盃後15分拎得5分.... 如果拎到10分而家都好好多
低潮ma
放空兩邊比閘翼,全部係中間冇戰術

皮帥點算,轉下陣啦
佢啲波好少經兩個防中又或者攻中去,所以之前都有CDK 好少波掂嘅感覺。
而兩邊翼拎咗波又成日唔傳返出黎或只係回後,變到各個位都斷開晒
It’s very probable that Milan switch to 3-man midfield in the coming games. It remains to be seen whether it’s going to be 4-3-3 or 4-3-1-2
講咗幾撚耐 最後一樣原陣
Contact in recent hours between Milan and Universidad de Chile for Dario Osorio. He could be the last minute move for the club.
最後4231
其實咁樣連續大敗都唔係壞事,將個問題浮上水面迫管理層同教練解決
U型傳波路線,放棄中間
依一爆可能爆到3月中
轉會得返2日, 得5M洗, Leao又未續
由得佢爆
我地好彩贏左個意甲,我已經滿足
世盃後唔少隊都甩碌

psg
milan
madrid
換湯唔換藥
係咁樣大敗,都幾大機會返到黑暗時期,下季星散再閪多十年
如果紅雀都係無投入, 咪變返等賣盤時期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞