[Casio] G Shock 討論區(7)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
一係可以試下用LED燈近距離長照隻錶
如果電量都係冇變,不如拎番去間舖check下
40TH 有D型棍想入坑
f91w 咁平買多幾隻色配算啦
Gwm5610啦,經典紅圈,又有電波

Dw5600有啲唔上唔落,又唔夠smart又唔夠classic
要點set先收到電波
我隻m5610u試親都係L1就error
裝個app放波又係唔得
DW5600E-1V 最經典 classic 款喎
原post主講緊5600H係smart watch來

我reply打漏左sor
https://apps.apple.com/hk/app/clock-wave/id1073576068?l=en-GB

用開呢個用左好多年,18蚊抵比
清你個名點讀
若巨木逢冬亡
我有隻GMW-B5000放咗入櫃桶幾個月冇戴過,拎返出嚟冇電到冇畫面嘅地步,於是不斷日日搵機會曬太陽,但有好多日都仲係顯示”CHG”叉電狀態,估計都有兩星期,終於皇天不負有心人,某一日救得返有時間睇,但要set過

但都只係得一格電量,再戴多兩星期先滿返晒電,證明佢個太陽能嘅轉換率好低,明顯唔係用最靚嘅solar panel
講明先,我唔係好識
會唔會好似電鑽啲battery pack咁,由走晒電去到叉到要耐啲先得
好彩bluetooth系列好易set隻錶
就係咁做,不過我冇好科學咁計住要叉幾多小時先救得返
我擺喺窗邊一個禮拜就叉爆
好似話g-shock要加價,有冇人知幾時
有無巴打知道gmw b5000 粒電幾耐要換一次
太陽能,一係戴多d
唔戴都拎出去照下光曬下燈
Keep住M H電唔使點換
要換電既多數都係冇哂電/叉唔入
各位師兄,最近睇中AE1200WHD-1A想問下好唔好?

另外想問GA2100同GAB001呢2隻全黑版會推薦邊隻?
應該係因為yen問題?我見有啲日本耳機都加咗
AE1200個人覺得除咗重之外無乜缺點
岩岩買左隻h5600帶左一日就發現display面有條花痕
各大大有無建議可以點搞
由得佢啦,帶得預咗花
GAB001
睇得清楚d,藍芽set野方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞