True Wireless頭戴式耳機討論

1001 回覆
46 Like 9 Dislike
揀咗PX8,bathys真係太樣衰
如果bathys係clear mg咁嘅樣就唔會揀PX8
買過H95 咪中伏 聲係OK 但係唔知點解聲量較到最大永遠都唔夠聲 咪買
剩係睇個樣已經唔洗講啦下化
我唔想出街俾人望住 仲有密集恐懼症
利申用緊PX8無投訴
想問巴打們邊到入手XM4最平
睇香港都係1999
亞馬遜 要23xx up
想問下各位ching,小弟呢排想買隻耳機黎for電腦用,好間唔中會拎出街聽
主要都係for電腦聽歌.睇戲.打機為主,之前試過朋友隻m4用藍芽聽覺得好正,又知可以用usb直插落電腦用,即刻心動

但係想問下用緊既ching,用usb線出,會唔會同藍芽出有好大分別?
同埋因為小弟部電腦無藍芽,只可以外置,各位ching有無推薦邊隻藍芽接收會好d?
可以搵朋友試多次,用usb
我估會好聽過藍牙,如果你d歌係lossless
見cityxxxx momentum4 水貨二千二 好似幾正
睇睇prixxx.com.hk
有限時優惠行貨2498
請問有冇巴打試過耳機得返單邊聲,啱啱諗住戴wh1000xm5,右耳冇咗聲係咪要拎去整
Momentum 4? 用btw4囉
帶眼鏡係咪唔好用頭戴式?
邊到買px8 最抵買
海港城果啲coupon優惠無唒後
我見到到都一樣價
connect pc唔穩定
特別係電腦開mic會開handfree
音質差好多
電腦藍芽死症冇得搞
Bose 700 好定 qc 45好 兩隻依家都跌左
買左px8 007
本來想要mclaren版
搵極都無 有間野就話用mclaren價賣我007
一千樓下有咩推介
主要都做gym戴,粗粗地用
thx
hi 各位ching你哋好
小弟第一次買頭戴式 諗住做尖同搭車用 考慮緊xm4 同qc45 兩個都係2000左右 個人偏向少少xm4 好似多啲gesture 各位ching點睇
做gym戴headphone 唔熱咩?
做gym戴headphone 唔熱咩?
除咗呢點,巴打覺得ok就買得xm4
有冷氣,我除咗練腳都冇乜汗
音質唔care,anc夠勁就得
目前考慮緊Sennheiser HD 450BT, sony ch720n, 1more sonoflow
1more 雖然大陸嘢,但spec & 價錢好似幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞