True Wireless頭戴式耳機討論

1001 回覆
46 Like 9 Dislike
隻Techies a800終於到手
可能本身入耳tws都係用同廠az60 聲我覺得ok
而且隻野做工比我想像中好 戴上頭舒服無壓力

不過個anc真係好一般 地鐵用會隔唔到幾多 我諗巴士會好d掛
可能始終用緊az60諗住都唔會差好遠 點知出到黎有落差覺得
只於連接三叔s23u LDAC全程990係地鐵入面用未試過窒+斷
未講過電話 所以唔知效果

無比較過其他對手既情況下 第一隻大牛tws
英馬水貨埋單$1900滿意
Technics a800終於到手
可能本身入耳tws都係用同廠az60 聲我覺得ok
而且隻野做工比我想像中好 戴上頭舒服無壓力

不過個anc真係好一般 地鐵用會隔唔到幾多 我諗巴士會好d掛
可能始終用緊az60諗住都唔會差好遠 點知出到黎有落差覺得
只於連接三叔s23u LDAC全程990係地鐵入面用未試過窒+斷
未講過電話 所以唔知效果

無比較過其他對手既情況下 第一隻大牛tws
英馬水貨埋單$1900滿意
老實講真係無試過任何一對大牛tws
呢隻a800都係blind buy 所以比較唔到
用緊Xm5好正
Lm
咁Ching聽完m4 同Px7 s2 有咩評價
同埋想請教下點解唔揀Bathy
h95 px8 bathys 5909大家會揀邊一隻買?
想買個呢啲無線耳機駁電腦打機同聽歌有冇問題?
如果用啲藍牙接收器會唔會冇延遲?
PX8 無投訴
有 駁電腦延遲會高過電話幾倍
一直以為買藍牙接收器應該會冇延遲
thx bro
同問px8 vs bathys 點揀好
睇大多數評測bathys係音質好過px8
但px8靚仔過bathys好多
我用緊Shure aonic 40 我想問下你地會唔會插線聽?因為我有一部Sony聽串流,可藍芽不過部機都唔係話特別高級既,千幾左右,咁既話,插線定用藍芽好?
就咁依兩隻比我自己試完我中意px8多啲 但我未試過h95唔知邊度有得試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞