LIHKG箍牙集中討論區 50

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
認真,我覺得幾成功,羨慕
我都覺得改善咗同好睇咗好多,箍完好似兩個人咁,無絲打講到咁差
你宜家嗰嘴完全唔凸呀,你覺得自己側臉唔好睇係因為你下巴後縮,你試下影側臉相既時候用手指將下巴d肉推前d,你就會睇得出嗰分別,你嗰下巴只要出少少就已經有e line。

你話可以twist下巴出黎既案例我見好多台灣同大陸醫生都有分享,佢地叫下巴逆旋,但香港真係未見過有,問親d醫生都話成人d骨已經定左無得搞。

其實絲打我完全明白你感受,因為我都覺得自己側臉唔算好睇,90度側臉都仲見到自己有下巴既線條,但45度側臉嗰d相特別顯下巴後縮同顯得嗰嘴凸

不過箍左牙咁耐我都慢慢調節緊自己既心態,作為嘴凸左好耐既人其實真係有種執念想要一個完美側臉,但呢個世界好難有100%完美,有時太過執著完美就好容易過左位變得收得太入,或者會犧牲左其他部分如正面/笑起上黎既靚。

講返轉頭,我覺得下巴後縮黎講你嗰側臉其實已經好靚,你見咁多巴打絲打都咁講就知,放開d睇,最緊要整體望落去靚呀!
我都要學習調整心態唔好太過care自己既側面
諗返轉頭改善左開咬同蝴蝶牙已經好開心 不過就嚟拆箍就好緊張
希望大家都可以有排靚牙
Invisalign go 有限幾多個牙套,我consult有一間話最多得28
靚左 有啲周志康老婆emily
想問有冇人箍緊趙x波?可唔可以做我介紹人
點解?
我都係箍完之後下巴同人中感覺都變長左唔少
特別係下巴 估應該係關啲牙拉直左同收入左事
有無人箍完invasigln lite 要唔到想要嘅效果之後要重箍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞