We both just have to lose (177)

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
話要佢減肥佢就唔撚拍
仲要肥得嚟無波
齋操唔減肥照食正常野應該都得掛
係要耐啲姐
如果佢咁都唔濟真係好仆街
咁唔鍾意咪唔好做
我fol啲做空中瑜伽既女成日都影自己食好西
但佢地身材都唔係肥又唔係瘦
係睇落健康有肌肉咁
佢做明星咁有錢一定有方法唔洗節食又操得fit
佢根本都係女權撚
肥就屌人唔好叫佢減肥
又係呢招 唔好睇都有懷舊分打底
利申 狗衝
(記者張疏影/綜合報導)由好萊塢男星萊恩雷諾斯(Ryan Reynolds)主演的《死侍3》(Deadpool 3),傳出將於本月開拍,但受到好萊塢編劇罷工潮影響,美國編劇工會(WGA)在大罷工期間,禁止旗下成員再動筆修改劇本,演員們必須乖乖按照原劇本演出,也意味著萊恩雷諾斯無法即興發揮,在拍攝時脫稿演出了。

據外媒報導,萊恩雷諾斯向來擅於即興發揮,在片場構思許多新點子和對白,催生出無數經典橋段。但因他也掛名《死侍3》的編劇之一,受到編劇罷工潮影響,編劇工會在大罷工期間,禁止旗下成員動筆修改劇本,代表萊恩雷諾斯在拍攝時期,將不得任意脫稿演出。
Gg俠有冇poster送?
Marvel《奇異博士》英國男星班尼狄甘巴貝治(Benedict Cumberbatch)被一名男子強闖入屋,拿刀狂叫兼恐嚇,班尼狄一家幸好無事。據英國BBC報道,班尼狄位於北倫敦價值逾3,300萬港元的豪宅,本月初被一名35歲男子Jack Bissell強闖,他持刀踢開花園鐵閘,大叫:「我知你搬咗嚟,我想間屋燒毀。」當時,班尼狄夫婦及3名子女也在屋內。

蜘蛛俠imax得英文
‘Spider-Man’ Producers Tease Live-Action Miles Morales Movie and Animated ‘Spider-Woman’ Film: ‘It’s All Happening’
https://variety.com/2023/film/columns/across-the-spider-verse-miles-morales-spider-woman-1235629183/
今晚睇gg俠
Spider-Man好撚正
今次真係Spider-Man No Way Home
未睇gg
睇咩version好
襯呢個星期有IMAX睇IMAX啦,有幾幕用細screen睇好辛苦
Blade thunderbolt wonder man三套完全停擺
Ca4 dp3受影響
wonder man
咁之後又會唔會因為趕進度搞到CG勁差?
同埋一年上4套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞