We both just have to lose (177)

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
General Ross
如果真係ross 即係cap4時間線喺thunderbolts前?
福伯淨係演兩套戲有啲嘥咗佢
似係ross
我諗m記唔諗住俾年紀咁大嘅角色再出場
Btw m記大把拍得一集嘅影帝影后
炒咗Ike Perlmutter
呢條撚屌係咪之前諗住炒feige
《雷霆特工隊》今日曝出全新的製作動態,漫威開除了原定撰寫劇本的《黑寡婦》編劇艾瑞克·皮爾森,轉而讓韓國編劇李宋金重寫劇本!

Lee Sung Jin李宋金出生於韓國,此前曾參與製作了尚未播出的網飛新作《牛肉》、《說唱王戴夫》、《抹去重來》,履歷並不算優秀,因此目前尚且無法對他的加盟做出預測。

至於《黑寡婦》編劇被換掉的原因,雖然漫威並沒有明說,但個人猜測應該和他提交的劇本初稿沒有達到凱文·費奇的預期有關,如今的《黑寡婦》的劇本就曾遭到詬病,或許費奇在吸取了上一次的教訓後,決定換將做出新的嘗試。
Antman 2好似又係新人編劇,結果柒左
‘Fantastic Four’: Josh Friedman Takes Over As Scribe For Forthcoming Marvel Pic
https://deadline.com/2023/03/fantastic-four-josh-friedman-new-screenwriter-marvel-1235314974/
阿凡達2編劇重寫劇本
又話Foggy轉人嘅
1/4
頂 係喎 人地未過
又話有trailer ?
龍媽老左之後深色頭髮靚啲
mother fker都74歲唔知重拍到幾耐
希望唔會俾佢喺劇死
話哂都叫由phase 1就喺到晚重要人物
留返ca4死應該有意思啲
因為講真呢套野冇人會care
但如果吹係mfer最後一套MCU啲人應該會俾面去睇
但秘密入侵 係漫畫好似都係大作黎
都唔算無人care啦
佢話冇人care嗰套應該講緊ca4
唔期待 但會睇嘅
開始變到同dc fans一樣
對每套戲都冇哂期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞