We both just have to lose (177)

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
點解佢識telekinesis
應該係俾蘇聯人射左上太空中左輻射有能力之類?
漫畫係蘇聯射佢上太空嗰陣中咗cosmic ray之後有咗psionic power

MCU冇講過
bad dog
TAKE IT BACK
同F4咁似
啲superpower origin黎黎去去都係嗰幾味

意外,幅射,魔法,gene
講起魔法 ravagers有條友識開門
最尾細路女隻手啲能量都好似ms marvel
Ravagers班heads全部都係漫畫原祖Guardians黎(不過漫畫呢隊係未來人),紅面嗰個Sorcerer Supreme黎
前面有人講應該係其中一個cap M改出黎
係佢黎地球拜師定係呢個職位全宇宙通用?
咁師兄係咪會追殺埋佢
漫畫入面係Sorcerer Supreme
MCU入面應該純粹學過魔法

Mordo就算啦
呢個角色真係好慘 咁就寫柒左
預左drS3都唔會好睇
啱啱睇完,呢套真係End Game之後最好睇 Rocket原來咁醒,但之前啲電影無show到佢咁高IQ嘅
邊度致敬星戰?
James Gunn唔係講過Rocket會死咩?定我記錯
第一集已經喺Milano 上面砌炸彈,之後又整咗支炮喎
rocket第一集應該已經設定左做武器專家
由頭到尾都係講佢啲發明(尤其武器)最top咁
好似唔係今集先開始強調
Drax 講左句 I got a bad feeling about this,
另外 Adam Warlock 領養左隻寵物喺機上同 ayesha 講左句類似 Mando 裡面既對白,但呢 part 我唔肯定係咪同 Mando 有關
又好似係 原來係伏線黎,漫畫Rocket嗰origin係唔係都係咁?
今集唔出Awesome Mix嘅啲歌其實幾正
Nope係就係改造出黎,但完全冇MCU咁dark
又改得幾好 好耐無試過睇完Marvel嘅戲想二刷 終於有啲以前睇Marvel嘅feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞