We both just have to lose (177)

1001 回覆
14 Like 9 Dislike
我有睇過佢做戲係有演技
但都係好憎佢
純粹係因為佢醜樣
啲人成日話佢係ugly hot

見到佢我就會諗起ben solo同佢條褲
呢張圖次次見到都覺得好嘔心
Btw 佢同scarjo做嗰套marriage story好正下
以為會有隊員死添
https://youtu.be/qfK0JmirhHU

好好笑

CA2 Nick Fury: It's called compartmentalization. Nobody spills the secrets, because nobody knows them all.

結果: Wandavision 同 Multiverse of Madness 炒埋一碟
今集個Orgosphere其實好夾Microverse/Quantum Realm
今集占根係咪見拍最後一集加勁多佢style啲核突/creepy 野
隻lambshank好核突反地球啲動物都好令人不安
Floor冇晒手腳加啲機械節肢
James Gunn 真係好想拍We3
知道he肯定係爛面,但無諗到佢會影埋出黎
見到個樣即刻諗起 Harvey Dent
女巫幾正
鍾意marvel既活潑靚女model
見佢連hottoys都有買
https://www.instagram.com/p/COaRMLPHM1I/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
唔太鍾意佢拍咩都放佢老婆入去
佢老婆又唔係特別靚同好戲
反而阿Sean就ok 佢扮咩都似
佢老婆今次好好笑
今集配角黎講我覺得nathan fillion(lin頭太空衫)同cosmo最突出印象最深刻
btw 我記得cosmo喺game入面男黎
係戲改左做女 定其實game嗰隻都係女 只不過係男聲?
改咗做女
之後講佢退出gotg唔知會唔會係因為生狗仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞