起香港, 只有白痴先會揸Tesla。

321 回覆
1082 Like 312 Dislike
咁你係想講香港平定貴
係 Teslun同班Elon狗都係弱智
有諗過運架車過去算
不過澳洲好似右軚
窮撚想扮有眼光就會買Tesla 高價買cheap料
就好似上年買Tesla股票班撚樣一樣 炒撚晒車
香港Teslun獨有叫法
曲線要講明
一直覺得講咩0-100幾多秒個啲好撚on9
有撚用?
呢個真
有 起圍果下最緊要

TOP SPEED 反而冇用途
內地唔同香港同價算唔算犯國安法
樓豬真係無改錯名
通常呢啲野
係拎一兩樣野當你地傻西
之後有人用善良友善嘅態度去接受佢地啲野嘅時候
佢地就會用呃傻仔嘅心態去玩你
又唔好咁講,揸得testa嘅都人格多數有問題啫
CVT有咩唔好好穩定又易揸
落雪對電車幾大影響?
住加拿大下部都焗住換 政府講到就嚟唔俾買油車
急需動力既情況下佢跟唔上要等。
美國呢邊只話去到2030年唔俾新油車賣。對已經行緊或二手油車暫時未有管制。重未計各州自己會有唔同實際執行時既出入甚至服唔服重。加拿大我唔清楚。
電車係燈位耗電極少 減速用動能回收
之乜撚嘢之,原來你都係支那種
我諗你係M7嘅開發者
電費開始犯加
電費開始犯加
電費開始犯加
你窮姐😂
我係想講點解續航距離可能比官方嘅spec少
尤其是用美國嘅數據計出嚟,同香港use case唔同
石油氣的士
見到你隻支畜就想笑
1.香港買邊部車唔係貴過其他國家,淨係tesla?
2.時間就係金錢,啱呀。仲入油?返屋企插個制好似iPhone 叉電咁。你就真係窮閪啦仲講排隊叉電
3.科技日新月異,你唔繼續用call機打電報?騎馬,人力車?改革有咩問題?
4.全部車都係打個7拆,有邊款唔係?落碌唔落碌,每間廠計法唔同。淨係tesla?
5.M3P 係3.3秒,lr4.4。就以4.4秒黎計。bba 邊一架車30幾萬全新車做到4.4? 3.3更加唔洗講,4驅無灣?你揸過未?同啲廢老一樣人云亦云,一係就自己鳩嗡

最後我就揸緊M3P 享受緊3.3,開定冷氣 ,唔洗入油,每個月慳左幾千蚊入油。話你埋你知,架車大部份保養返廠都係免費。換雞髀,避震等等。

開心使用中,日日睇住你呢種傻閪屌tesla幾垃圾etc 最後原來車牌都無得個酸字

當然就係因為平咁多好處先多人出車,多人用多閪人比例自然多。但見到你啲仇電撚真係好好笑,打一大篇野,仲一班人正評。

利申 本身揸開油車,依家一樣keep住有油車
唔明你班傻閪仇電撚咩心態,啲廢老接受唔到新事物咁
大陸買樓200萬 香港2000萬都買唔到大陸200萬咁大添 仲唔快啲去大陸買
揸過就明, 就算我無叉電位都覺得好方便, 慳好多油錢保養錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞