睇下ERROR個肥仔,有時個世界真係唔公平

390 回覆
5158 Like 81 Dislike
點解會體能咁好既同時又仲係肥
不嬲架啦
你有星味咩都唔洗點勁 行行企企un 2野已經足夠
其實仲大把同肥仔差唔多或比佢更好既歌手,連肥仔紅既程度一半都無,踩完viu又係吹捧返viu呢班人,次次都係呢招,笑到我
肥仔真係好有實力!
屌你老母 洗唔洗咁多pr 輪流推條肥袋出黎呀 佢咁撚矮咁肥有人識仲想點 想紅到153 咁 ? 佢憑咩呀
佢地係做到1+1+1+1 > 4
得罪講句,193真係多fans過佢地
人始終係睇樣既
error 都唔叫紅?
開下concert cap 下viu 班傻仔錢都分幾十萬啦
你估個個羨慕有的沒的咩
呢d 密住賺密住食
又飛左條女食靚野
Error 最好睇係四個一齊做鳩野, 講鳩話!! 當初拍左8集ERROR大冒險, 集集都撚鳩MIRROR成員真係好攪笑
佢個腦都唐唐地

ERROR 肥仔: 「我地支持懶音」 DEE:「懶音係一個地方嘅口音!」
https://lih.kg/2677047
復合左啦
同你講啲人話佢咩爆紅,error 遊完咗冇耐果段時間出街。仲好似拍埋匯豐廣告。見佢落鋪剪彩,完咗走都冇人搵佢影相,當然去都一樣,同路人甲乙丙一樣。佢完全唔洗好似啲明星咁要帶帽同口罩。

咁努力嘅人其實真係要比鏡更加要紅!起碼佢尊重自己個表演。
上天先公平
外貌唔掂通常都會有一樣野特別叻
薑咁既樣無實力咪正常囉
其實唔難
減到咁成個曾志偉咁得個矮字
寧願而家咁有啲特色
又黎值得更多系列真係服撚左你地
唔覺姜入到Error就handle到
姜就真係應該單飛啦
脫晒貧啦
佢哋忙得嚟free過鏡好多啦
404啲歌詞入腦過一秒間
Error > Mirror 啦
垃圾境閪傻吓吓乜撚都唔識喺度盲撐
Error 4個有才藝又搞笑又貼地
屌你老母憑咩要畀mirror 騎撚住?
姜負責做碌柒俾人笑,野都唔洗佢講
費事開口埋口有的沒的,唔洗handle
如果瘦既肥仔睇9brothew個 Mattew 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞