睇下ERROR個肥仔,有時個世界真係唔公平

390 回覆
5158 Like 81 Dislike
咁都有千幾正評
睇Error遊會發現肥仔唔係唔玩得 (相比之下193更加唔玩得),問題係肥仔天性認真,散發住一種認真嘅氣息,做搞笑嘢時候感覺佢出120%力度但得30%效果
其實肥仔點會唔紅,有留意viu既都知佢多才多藝,冇留意viu既連薑濤都未必識啦
變返呢個身形冇晒特色喎
講真話 都正負皮各半 真係仲想點

肥仔 比上不足 比下有餘

世界對佢已經夠公平
照計唔會
樂壇大把靚仔, 佢肥得嚟跳得先出到位
有流出仲出名左
而家係笑佢肥
減完係笑佢矮
緊係唔減啦
反正都係俾人笑
Error條路線算好 唔洗企係一線俾人屌
不過搵少d
肥仔係有料
但呢個世界唔係有料就等於受歡迎受重用
同埋佢都算紅啦 又拍廣告又有拍劇
佢講緊欣兒
可能我唔係追開後生仔藝人嗰啲人,所以我一直都係鍾意error多過mirror. 一開始已經係記得error404多過一秒間當然各花入各眼無對錯。但至少我睇error的節目係會開心會笑先。
呢個真係只能認命,世界就係咁,睇外表睇包裝,出黎唱歌跳舞評頭品足多過評佢歌喉或者舞技,而姜濤就咁撚垃圾都仲有fans
肥姜有人錫住點同呢
跳舞跳到咁
又夠氣
咁都減唔到肥
肥仔平時食幾多野先可以咁
狂人同反對無效先開始番黎聽番新人

之後先知有個肥仔跳得幾型仲幾紅
193就真係玩搶口嘅
Error遊下下寸花蛆都好笑嘅
其他做唔到佢嗰種效果
搵少啲都唔算少
你睇佢4個都話自己已脫貧
見有唔少回應係講
佢咁肥都算出名,仲想點
咁佢肥係咁架啦

想回應一啲個人諗法:
其實市場上有乜野藝人,都係大眾做成,多師奶支持姜逼呢D,市面上就會越來越多呢D藝人。
師奶點諗我地控制唔到,但作為大眾既一部份,我地依然有權去支持一啲有實力既藝人。如果連自己都抱住個諗法:「靚仔係有特權架喇,肥人就係咁架喇」。 咁個香港既藝人唔會有「進步」(呢個進步係指變得越來越有實力)。
俾外國人見到,你地想佢地見到最受歡迎男歌手發神經係度掃掃掃,定係肥仔又跳又唱成場都好high?
唔係話盲目支持肥仔,如果有個又靚仔又跳得唱得既就更加值得支持。

打呢段野主要係想大家唔好將「靚仔係有特權,肥人就係咁架啦」呢個諗法太過理所當然,除非你真係覺得係咁,如果係咁你應該好樂見越來越多粉餅人攞大獎。
學萬梓良話齋,呢個世界講實力係冇用既
要人提佢
平時訪問都係,隊友開始鳩開始失控佢先跟上
如果唔係就認真得滯就無野好睇
想睇 DO 姐 error 遊再去盡 D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞