睇下ERROR個肥仔,有時個世界真係唔公平

390 回覆
5158 Like 81 Dislike
啱呀 如果努力就可以紅 咁鄉下啲牛先最紅
姜濤已經係垃圾 呢啲紅過姜濤
傳出去日韓台 第日去旅行我都驚俾人笑
冇樣 冇身高 早30.40年前 放係亞視 tvb都永遠係綠葉
永遠都係見到個樣好熟口面 但永遠唔知叫咩名
fans就係幾十個師奶

肥仔已經算好彩 食正黃絲嗰陣
加埋而家啲人接受到支那味 包容性好咗
我80後 以前讀書d女同學 個個淨係會鐘意max樣
中法混血 男仔大眼 雙眼皮 最少178高
慢慢嚟啦
James Corden都捱左好多年仲要敗走埋英國先真係成功(雖然都仲係比人狂屌)
估佢密密賺又做老細生活都唔洗憂架啦,keep住咁遲d又會有新機會
你唔直接同條坑渠比
https://youtu.be/Nwnjd-Taj9Y
想問樓主點定義有”實力嘅“藝人?
個key同人地咁大分別。。
真,同埋事後真係明顯一個反省樣先
自己收埋一二邊,低調做人
當然,功不可沒都係mike導嘅

屌佢老味件乞狗三,不撚知所謂
同佢班狫婆網絡公審完人、老屈完人,拍拍屁股走
事後仲要死出嚟喊、賣慘
我尊重error 多過mirror ,至少果4件知道自嘅不足,好努力咁揾方法生存
沒錯 陳彥霖 所謂母親 也是這單命案的疑點之一 自己女兒的裸屍在大海俾發現

官方無法合理解釋,又多次導向她一定不是被殺害 。哪會有母親在死因庭結論死因有可疑之後,反而只說只想快點恢復正常生活。

正常人都會要求繼續調查。
想講其實何啟華跳舞都好撚勁
做咩講到佢純諧星咁
肥仔同 dee 根本係造星1最有才華果兩個
但兩個都衰响個樣
好似姜逼咁 佢啲掃掃掃搞撚笑到
真心唔覺得佢靚,講樣J2 D女仲正啦
7到咁,以為自己紅?照下鏡先啦
係條女飛佢 佢追返返黎架
lokman不嬲都唔妥班上弦
係佢帶頭分化兄弟
唔係點會分大仔細仔
欣宜比人focus佢肥
係因為佢反彈之後講好撚多肥經
先會搞成咁 唔好講到好無辜咁啦
afterclass夠有實力咪又係咁
講跳唱yumi香港第一人添啦
連睇ERROR訪問都好開心
佢地訪問片既view數仲高過佢地d mv 其實有d心酸
Mirror 又唔係十二個都咁差,下絃拍劇都好努力又好睇
最尾Win Win 都好勁喎
幾左幾分鐘,真心係勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞