睇下ERROR個肥仔,有時個世界真係唔公平

390 回覆
5158 Like 81 Dislike
肥仔身高160 好難執 就算點瘦都真係唔會好好睇,只會變第二個岑珈其,反而 keep 住靈活肥仔呢個形象仲突出

deegor 反而上年搞好咗頭髮,塊面又肥咗少少唔再三尖八角,其實好靚仔 最近仲好似做 gym,希望 deegor 人氣可以再高啲 雖然佢唔鐘意唱歌,但佢把低沉男人味極重嘅聲,如果認真練唱歌,會好好聽(唔好夾硬揀啲唔啱嘅歌,eg. 世上再毫無道lee)
有時覺得 mirror 同 error 係分別代表緊獨裁制度同民主制度,雖然咁諗係 over 咗

mirror 好多野都係 viu 安排畀佢哋,鏡仔好多時無 say,但會有好多資源

error 就調返轉,viu 由得佢哋做咩都得,但唔畀資源你,所有野要靠自己努力
呢個比喻係有少少over 我睇到既只係無限關懷照顧 vs 無限放養
viu唔係有心/民主地想由error做咩都得 只係根本唔想理佢地
btw 其實唔覺得鏡仔無say 你睇下佢地d solo
造星前傳已經有提過佢得160

果時強尼叫全場最高同最矮嘅人出去

我諗果刻應該無人諗到佢哋同年同月同日生 之後仲會做隊友,果種命中注定嘅安排真係好正
自己上網google下唐氏咩樣
唔識google就照下鏡就知
瘦左會好好多既
香港人只可以揀有樣無實力同無樣有實力既星去追的話都幾慘
講真 起馬有小肥級數
唔係公平咩? 如果兩個人掉轉樣呀,個上天就唔公平啦
mirror真係好多垃圾 講真簽4個已經嫌多
國貨城夠矮啦 大大隻隻咪做到偶像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞