睇下ERROR個肥仔,有時個世界真係唔公平

390 回覆
5158 Like 81 Dislike
19年後仲入tvb邊個幫到佢?16歲有樣有身形跳得唱得日韓中冇咩?淨係J個殼嘅話我點解要追佢?J個東莞味濃厚嘅,我不如直接上東莞?
假大空就有份
衰d 講句
陳蕾捱左咁多年
先有機會上一線
欣宜已經做左天后 同王菲齊名 by 森美
咁講真要比較嘅話Anal好睇啲嘅,始終手短腳短跳舞係蝕底,generation X嗰下遠睇好似隻腳起唔到咁,但肥仔呢個身形好靈活,呢個表演係正嘅
反而啲dancer好唔齊
Mirror就係唔團結先要成日提住all in one
佢細佬
收皮啦,支那雞
做肉便器算器
明明153屌人地個台J2都不如先
反駁就拎長輩為先咁嘅垃圾理論
收皮啦
佢哋4個 plan 緊放假一齊去旅行

唔好話mirror,我諗全世界都難搵到隊男團放假都仲想見到對方
肥仔係姜濤師傅勁過姜濤正路
佢屌唔屌153 / J2都好,佢都係一件垃圾
何況佢自己都同153道歉,對唔住志偉哥
咁講真
其實error甚至mirror
响193串153事件 + 自肥前,其實根本無咩香港人識
佢本身有實力所以唔努力

人哋盲撐係因為努力,唔係因為唱得好喎
do姐正呀,花姐其實有乜撚好睇,脾氣又臭又唔好笑
我諗起啲訪問阿正形容 jeffrey 話個天係公平嘅

有晒所有野又會拎走一樣野,jeffrey 有樣有身高有靚聲但拎走咗智商
果段時期我記得都幾壓抑,睇到d真性情其實係有d比佢感染到,記得佢下定決心要跳唔知乜野好高既但最後都係跳唔到喊到仆街,呢d唔係扮出黎
柒咪多焦點
仲有片石,點到你唔服先
佢瘦咗都唔錯 有啲似姜濤
起碼靚仔過八成連登仔
郭富城咪有

靚仔版梁業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞