睇下ERROR個肥仔,有時個世界真係唔公平

390 回覆
5158 Like 81 Dislike
如果信念有顏色
那一定是中國紅
呢個世界不嬲都唔公平
人都係睇樣行先
雖然keungto都好撚柒,但點都好樣過肥業
即係姜b連素人都不如
好彩你睇到
志偉哥
幫個153含撚,你腰力到底有幾勁
一開始咪咀, 但之後7-8分鐘都有開咪
雖然同外國歌手比唔算好好聽, 但我諗係HK黎講已經好好
才能係實力嘅一種
但樣都係
姜濤係唔靚仔 但點都好過肥仔無計
呢個先係佢特色,肥仔肥仔幾上口,減肥一定立即收皮
對唔字志偉哥係你個傻鳩垃圾偶像193講
其實有心定冇心做 觀眾真係睇到
error如果年收入千萬
就會有班仇富撚出黎話佢憑乜
呢度係連登 要一齊窮先係兄弟
小學雞係我係我
佢減肥你仲驚
Dllm
欣宜比肥仔更加實力派
預左會有人負皮但都好想講 睇睇下個post真係有d想喊 其實肥仔真係值得更多
論實力 雖然佢唱歌未必係好有技巧 但論跳唱 我夠膽講新一代既歌手入面佢一定係最top
成日都覺得好嬲makerdiu唔比資源佢 完全唔明點解佢新人年得果1.5首歌 仲要其中半首特務肥姜2.0出完好似無出過咁
明明lady killa同肥姜都係兩首好好既歌就比人underrated
其實真係覺得佢明明值得一個新人獎 但現實就係公司唔比資源fans又唔夠人多
雖然大家認識佢同鐘意佢係因為error搞笑 但其實佢真係用緊實力同作品說話
同埋佢真係好有心做跳唱 而現實香港人普遍都係鐘意情歌多d
所以都希望大家真係可以接受多d新事物比多d關注同支持跳唱歌手
btw 見有人話覺得佢唔夠搞笑 其實佢依家比起以前已經好好多架啦 小儀都有讚過佢做節目好識比位人上
樓主呢個值得pin
肥仔係有實力
但班鏡粉真係會唔睇外表睇能力咩
拍去Mirror
莫講上弦
俾班fans圍內攻擊都似
全民造星決賽都係投FATBOY
同埋想講 唱得差又話人難聽 唱得好又話人咪嘴 咁到底應該要唱得差定唱得好
江南style
有粒老鼠屎
好想知佢點咁大運動量都KEEP到身形唔瘦
特務肥姜己高下立見
肥仔聲低又好 跳又跳得好睇過姜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞