[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (35) - 五缺一的偽團綜Level Up Project

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

thanthank you

我女人對眼…
熊仔真係好鬼死得意
扮熊六行詩仲要係咁飛吻

隻熊係on9得黎又好鬼得人鍾意
諗下下次有咩可以呃9佢先
我屌你$M呀! 18號加場???

玩咩

玩咩

屌佢,買晒機票先黎話加一場18號…
唉… 我諗應該唔會睇加場啦…

玩咩

咁急點買飛

玩咩

咁急點買飛

黃牛
機票買左 假又請埋 18呢場冇得睇

玩咩

咁急點買飛

黃牛

我18號朝早飛中午到應該都睇到但係佢18號飛幾時公售

玩咩

咁急點買飛

黃牛

Tickets for the August 18 concert will go on sale on yes24 at 8 p.m. KST on July 31, with tickets for family sections and wheelchair seating being released on the same day at 10 a.m. KST.

玩咩

咁急點買飛

黃牛

Tickets for the August 18 concert will go on sale on yes24 at 8 p.m. KST on July 31, with tickets for family sections and wheelchair seating being released on the same day at 10 a.m. KST.

yes24姐係大家可以打消呢個念頭
加場明係益本地啤粒

去邊度買飛,你懂的啦…
點解會加係18唔加係21

去邊度買飛,你懂的啦…

買黃牛不了
有風險同助長個氣氛
支持啤啤但唔支持呢d炒氣風
17號到
買到飛嘅可以睇埋18號
17號到
買到飛嘅可以睇埋18號

唔好話到唔睇無所謂咁難聽
只係覺得你有睇到遲一兩晚既場
留番d機會比本土飯睇下會好d咁姐
人地出得yes24擺明都係唔想比海外飯啦

2017.07.22 音中RF official 飯拍

https://youtu.be/0W_hPhDJvpM
高祖

https://youtu.be/_GiQi2xAicI

https://youtu.be/XmQkKgyjkA8
門面

https://youtu.be/MpMLElgrYZc

唉… 嗰日d感覺返晒黎…

得8個啤粒係邊個節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞