[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (35) - 五缺一的偽團綜Level Up Project

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
SNL佢地既角色
🐰- Pretty face
🐻- Mischievous Woman
🐹- International Student
🐤- Sorim TLAHL
🐢- *soft image kind of girl but with red concept* (unsure)
諗起無趣熊就鄧佢擔心
承歡準備瘋狂英文
SNL佢地既角色
🐢- *soft image kind of girl but with red concept* (unsure)
諗起無趣熊就鄧佢擔心
承歡準備瘋狂英文

門面… 素琳呀…
聽晚無乜嘢做留喺酒店睇先
SNL佢地既角色
諗起無趣熊就鄧佢擔心
承歡準備瘋狂英文

門面… 素琳呀…
聽晚無乜嘢做留喺酒店睇先

聽日到我見佢地
係喎,咦,點解個名隔離有粒星星既?
咁係因為…
넌 내 마음속의 별이야 (你也已經是我心中的星星) Rookie 承歡尾獨唱句歌詞
(小O嘴表情)

屈機

溝女對白
係喎,咦,點解個名隔離有粒星星既?
咁係因為…
넌 내 마음속의 별이야 (你也已經是我心中的星星) Rookie 承歡尾獨唱句歌詞
(小O嘴表情)

屈機

溝女對白

wen巴
繼續…

今次真係有少少對唔住隻熊…
始終都爭緊份細禮物俾佢…
不過當佢睇到支唇膏既時候…
佢個反應係…

癡線佬

你好呀
(隻熊招牌式傻笑再加上雙手 fing 住黎say hi)
熊你好呀
係呀,我準備咗份禮物俾你呀
你睇下!呢支唇膏上面係刻咗你個名架!

吓! 點解既?
(雙手揞住個嘴既驚訝表情)
點解上面有我個名架? 你點整架?
係未oppa你自己刻上去架??
(心諗… 既然你咁講… 咁我就陪你玩下啦…)
係呀!! 係我自己親手一隻一隻英文字咁刻上去架… 係未好特別呢…
嘩… 好犀利呀…
oppa 你真係好好心機呀! 好多謝你呢份禮物呀!好特別呀!
唔使客氣啦… 刻字呢d手辦眼見功夫黎啫,小事啦
(最後我都係無解釋返係訂返黎 )

係呀,近排我有追開你套鄰家少女架! 熊你d演技真係好好呀!
哈哈,唔係啦,我演得唔好啦…
(呢個時候隻熊個表情係怕怕羞羞咁傻笑… 個樣係十分超可愛 )
(見到隻熊咁我成個人都軟晒… )
點會唔好呢! 我仲好期待你遲d 好似門面咁真係拍劇架!
咁如果有拍劇既機會,我都想嘗試下既
你d演技咁好,一定會有機會架!
多謝oppa你既支持先呀!
熊呀,我真係好鍾意鄰家少女架!可唔可以寫返句 “鄰家少女 슬기 ” 喺隔離呀?

呀,好呀! “鄰家少女 슬기“

多謝你呀熊
係呀,下個月5號呢我買咗飛睇$MTOWN 香港場呀! 到時好想睇到你同高祖個 special stsge 呀!
其實我都唔知香港場會有d 咩表演架喎
不過到時再同 oppa 你見面啦
咁好啦,到時我都會為啤啤你地打氣架!!
多謝你呀oppa
好啦,到時見
最後又點少得同熊握握手呢
(嗱,我五個都握晒手,無咁多手俾你地班癡線佬斬架啦… )

隻熊真係傻到呢… 人講乜就信…
好明顯我係9up架啦…
一睇就知有乜可能係我自己刻個名上去呀…
唉,天真熊果然名不虛傳…
但係隻熊就係天真得黎又夠晒可愛!!!
有得咁樣俾我玩9佢又的確幾開心

好! 下一個就係本命高祖啦!
唉,今次高祖一隻字都唔寫俾我… 係未嬲9咗我…
屈機

溝女對白

咁啱承歡咁問… 又醒起佢唱過呢句所以先咁講啫…
熊真係....咁易俾人呃
屈機

溝女對白

咁啱承歡咁問… 又醒起佢唱過呢句所以先咁講啫…

U巴溝女神手
細心到 我見到你俾承歡啲零食呆嘅指數同我見到你啲唇膏差不多
阿愁:thank you oppa
U巴溝女神手
細心到 我見到你俾承歡啲零食呆嘅指數同我見到你啲唇膏差不多

唔好咁睇得起我
其實我只係一個追星既毒撚黎

熊咁樣點得呀

噚晚阿愁唔喺度啦
d 零食唔會落佢個肚度啦!

噚晚阿愁唔喺度啦
d 零食唔會落佢個肚度啦!

你=熊,太天真了

阿愁一早落order, Matthew oppa d零食歸我
要等聽晚先有雙忙內提子文

F5都換左幾粒了
要等聽晚先有雙忙內提子文

F5都換左幾粒了

聽晚出埋啦,唔拖咁耐啦

而家三點半,訓兩粒鐘又要去睇預錄啦
我只會話真假忙內會幾精彩下
好想睇你做咩事激嬲白菜
好想睇你做咩事激嬲白菜

咪講_劍囉
一講咪嬲

熊咁樣點得呀

熊黨要好好保護隻熊呀…
我唔想佢俾人呃呀!

熊咁樣點得呀

熊黨要好好保護隻熊呀…
我唔想佢俾人呃呀!

你已經成功呃左佢
好想睇你做咩事激嬲白菜

其實唔算嬲既…
只係做咗d嘢之後佢條氣有d唔順

熊咁樣點得呀

熊黨要好好保護隻熊呀…
我唔想佢俾人呃呀!

明白 放心交比我

熊咁樣點得呀

熊黨要好好保護隻熊呀…
我唔想佢俾人呃呀!

明白 放心交比我

你...早D訓啦

熊咁樣點得呀

熊黨要好好保護隻熊呀…
我唔想佢俾人呃呀!

明白 放心交比我

你...早D訓啦

我想像熊知道俾人呃之後嬲嬲豬個樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞