[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (35) - 五缺一的偽團綜Level Up Project

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
我都飲過
其實係唔好飲
好似得korail沿線嘅機先有賣

酒店下面間7仔三罐特價
我仲有一罐喺雪櫃
唔係做牆紙咩

三線團poster更係拎黎墊枱食飯啦…
食完飯可以dum得
唔係做牆紙咩

三線團poster更係拎黎墊枱食飯啦…
食完飯可以dum得

啤啤慘做枱墊
咁師弟係咪用尼抹腳
現實中兩個癡線佬一齊行溪邊…
真係浪漫到呢…

笑左出黎
我都飲過
其實係唔好飲

酒店下面間7仔三罐特價
我仲有一罐喺雪櫃

幾錢
因為我之前行過好多間便利店都冇
張圖....

我聽日買多支送埋俾你

.......人都癲

唔洗哂錢啦,呢支直接畀裴師兄啦
心領,謝謝
我都飲過
其實係唔好飲

酒店下面間7仔三罐特價
我仲有一罐喺雪櫃

幾錢

到時con前飲返罐差差電先入場
irene真係好正
心領,謝謝

$MTOWN張飛包埋份手信俾你架喎,邊有得你唔要架!
尋找門面之旅

話說有冇地址?留番下次去
幾錢

無留意
應該咁啱減價二千幾won三罐
張圖....

我聽日買多支送埋俾你

.......人都癲

心領,謝謝

你以為你走得甩呀

https://m.blog.naver.com/inno73/40156734941
俾個網你參考下,你係去既話可以再問我點撘車去
一位粗卡

https://m.blog.naver.com/inno73/40156734941
俾個網你參考下,你係去既話可以再問我點撘車去

之前去孔心屋企好似有經過附近
btw 你係首爾如果識搭巴士的話可以善用巴士服務
用T-money地鐵轉巴士或者巴士轉巴士係出閘/落車後30分鐘內轉車的話第二程車免費,最多可以連續轉三次(定係四次)
繼續…

同門面high 5完之後就係我女人啦
其實今次同承歡既交流比較普通咗少少…
無咗上次即場唱生日歌嗰種驚喜
不過見到承歡一次比一次瘦… 我個心真係好撚痛…

承歡
癡線佬

Hi, Wendy !!! 我地又見啦
O, English! Hello, Matthew
承歡呀,我準備咗份禮物俾你呀,你睇下… 我特別訂咗支唇膏,你留意下上面刻咗你個名架!

係喎,咦,點解個名隔離有粒星星既?
咁係因為…
넌 내 마음속의 별이야 (你也已經是我心中的星星) Rookie 承歡尾獨唱句歌詞
(小O嘴表情)
OMG!!!! 好多謝你呀
我會好好咁用架啦! Thank you

承歡呀,你知唔知我地香港班啤粒好擔心你架… 因為你真係越黎越瘦… 瘦到連肉都無啦… 你應承我地要好好咁照顧你自己身體呀…
放心啦,我唔係好瘦啦,唔會有事架,你地唔好咁擔心啦…
(唉,我其實都預咗承歡實話無事)

唔係呢,我真係唔想你咁瘦落去,所以我仲買咗好多健康既零食俾你呀! 呢d 係 guilt free food 黎,每包份量都係細細份之餘仲要係低卡, 你肚餓嗰陣時拎黎食啦,唔使擔心會食肥架!

我真係驚承歡食唔飽,所以去馬莎買咗咁多包 guilt free snacks...

有包係爆谷黎架喎! 放心啦,我好鍾意食架! 我會食晒佢架啦!
咁你記住食多d啦
不過我見個日子都好快過期,如果食唔晒既話,你開心 share 俾其他成員食呀!
(心諗… 俾邊個食都得,係唔可以分俾阿愁食囉!!! )
OKOK, 我會架啦!

係呀,下個月5號呢,我已經買咗飛睇 $MTOWN 香港場架啦,到時我會為你地做應援架,叻得啤啤 fighting !!!
ooooo, 係喎,下個月5號香港 $MTOWN喎! 好多謝oppa你咁支持我地呀! 到時我地再見啦

Always very thankful ♡
see you in HK ♡

咁好啦承歡,我地5號再見啦
ok, see u later
好多謝你今次黎簽名會呀!

最後同承歡握埋手咁就完咗啦…

唉,其實承歡真係唔想班飯咁擔心,所以先話無事無事唔係好瘦…
見到承歡越黎越瘦唔擔心就假啦…
我真係好希望下次係見到一個塊面有返四両肉既承歡囉…

好! 下一個就係傻熊啦
我只會話… 隻熊今次真係好天真…
之前去孔心屋企好似有經過附近
btw 你係首爾如果識搭巴士的話可以善用巴士服務
用T-money地鐵轉巴士或者巴士轉巴士係出閘/落車後30分鐘內轉車的話第二程車免費,最多可以連續轉三次(定係四次)

話說黎咗咁多次首爾,今次先係第一次撘巴士
我見有人落車唔知做乜撚又拍卡
問完google大神先知原來係轉車用
返市區程巴士落車嗰陣拍咗卡轉地鐵
肯定佢話自己冇問題
U巴
我承歡性格實在太好
係喎,咦,點解個名隔離有粒星星既?
咁係因為…
넌 내 마음속의 별이야 (你也已經是我心中的星星) Rookie 承歡尾獨唱句歌詞
(小O嘴表情)

屈機
承歡 千祈唔好比呀愁搶走你啲野食呀

Btw好期待熊 幾時出
承歡 千祈唔好比呀愁搶走你啲野食呀

Btw好期待熊 幾時出

F5多一兩個鐘啦
好想聽日完埋真假忙內line…
佢兩個真癡線
承歡今次真係有D平淡
見到佢咁瘦真係
btw天真熊又黎啦 佢真係單純到一個點
承歡今次真係有D平淡
見到佢咁瘦真係
btw天真熊又黎啦 佢真係單純到一個點

可能承歡真係有d攰…
最後完晒9up時間都無乜點出聲…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞