[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (35) - 五缺一的偽團綜Level Up Project

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

做乜要老人家玩埋d 咁既嘢呀…

佢好似中意玩刺激野
不過又要玩又要驚

頭先vlive
https://twitter.com/Red_Velvet_KHJ/status/888590654783111168

個團綜 teaser… 果然4個都係癡癡地…

睇teaser已經覺得好正
送柔順劑笑左
下次送個熨斗比佢

佢好似中意玩刺激野
不過又要玩又要驚

頭先vlive

之前咪有張圖wendy扶住白菜行
係咪因為玩完呢個

Do You Know Red Velvet?
送柔順劑笑左
下次送個熨斗比佢

上次我都送衣櫃香包啦
送柔順劑其實無乜問題,最緊要係份心意啦
送柔順劑笑左
下次送個熨斗比佢

熨斗反而未必會用
話曬都用慣用熟
老人家唔識用新野

Do You Know Red Velvet?

車厘soical

佢好似中意玩刺激野
不過又要玩又要驚

頭先vlive

之前咪有張圖wendy扶住白菜行
係咪因為玩完呢個

唔出奇
好啦唔使再襟F5啦,終於都寫到最後一位啦…
其實如果你敢玩,車厘係可以玩到好癲

車厘
癡線佬

Hi, my name is Matthew, What's your name? (英式口音咁問)
呀!!!! 點算好呀!!!!哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!! (雙手揞住塊面好怕羞咁大笑)
你地今日個個做乜都咁問架??
Hi, my name is Yeriiiiii
oooo, 原來係 Red Velvet Yeriiiii 呀!
(照用返英式口音讀車厘個名) 我準備咗份禮物俾你呀!
你睇下,呢支唇膏上面有 Yeriiiiiii 個名刻咗喺度架!

YERI! Yeriiiiiii !!!!
呀,係喎,好多謝oppa你呢支唇膏呀! 好靚好特別,多謝
唔使客氣啦,只要 Yeriiiiiii 你鍾意就得啦!
係呀,話說今次RF 入面車厘你段 rap 真係 rap 得好好呀!!
(怕怕羞偷笑表情) 唔係啦,都唔係rap 得好好啦…
點會呢,車厘你咁有實力… 咁… 你有 freestyle 嘛?
freestyle??
係呀,不如而家整兩句freestyle rap 俾我聽下呀?
咁呀… oppaaa唔好笑我喎

@&*#@^?#@ @^?#@*?! @#?^@~*
(車厘真係有做埋動作 rap 兩句,但係好細聲,口up up 咁聽唔撚到佢rap 乜 )

呀!!!!!! 點算呀!!!
(rap 完兩句所謂既 freestyle 又怕晒羞好難為情咁揞面大笑… 當時車厘可愛到呢 )

嘩!車厘你呢兩句 freestyle 真係世界級呀!!!
(雖然聽唔到車厘 rap 乜9,但都要讚下佢既 )
既然車厘咁叻女,oppa仲有份小禮物獎勵下你架!
係咩黎呀??

車厘你咁鍾意食,呢兩盒零食我買黎俾你試下架! 係香港限定版既卡樂B薯條黎架!我諗你應該未試過

ooooooooooo!!!!!! 真係未食過喎!!! 好多謝你呀oppaaaaa!!!! 我好鍾意呀!!!
(從車厘雙眼發晒光既眼神睇得出佢鍾意呢兩盒零食多過支唇膏 )

oppaaa真係好多謝你送咁多禮物俾我呀!

使乜客氣呀…
係呀車厘,下個月5號我地又會再見架啦! 我買咗飛睇香港場 $MTOWN,到時我會為你地應援架! 叻得啤啤 fighting !!!
嘩!!! 好呀!好感謝oppa你咁支持我地呀!! 咁我地$MTOWN 再見啦!
好,到時再見

同車厘握埋手之後… 咁就完結咗今次 RF 既簽名會啦…
其實車厘呢位小朋友只要你肯撩佢玩既話,佢真係好好玩,癲架!!

至於簽完之後既9 up 時間…
陣間大約再寫一寫,因為都唔係樣樣嘢明晒
嘩 freestyle yeri

MK門面 MK熊

MK門面 MK熊

snl?

今日音中一位候補投票先

一位集氣

MK門面 MK熊

熊仔點睇都唔惡

今日音中一位候補投票先

一位集氣

一位集氣
車厘真係世界級

MK門面 MK熊

熊仔點睇都唔惡

不良熊
我愛車厘

MK門面 MK熊

熊仔點睇都唔惡

不良熊

94line那裏不良
Red Flavor 4th win

MK門面 MK熊

熊仔點睇都唔惡

不良熊

94line那裏不良

想像唔到隻熊點不良
Red Flavor 4th win

Ever since the new scoring system of Music Core from Apr22 2017. RV has the highest points ever with 9427
三線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞