1人N件Amazon 抵買之選 (53)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
唔用咁早買做乜
遲買平幾舊是常識吧
諗住clone windows過新ssd,好忙一直拖
無錢賺就cut咁小家
有份件成個星期都係

A carrier delay has occurred. Delivery may be delayed.
Los Angeles, CA US

明明第二份件都係LA 上埋飛機
幫咗hong kong watch £4.88
而家係咪無哂信用卡優惠
HSBCJANV
HSBCJANM
Bns係咪唔俾美國運尿袋去香港?
見有人分享尿袋post
想買laptop ram 求牌子推介
有冇人都試過退貨返美國,Amazon 唔肯退返運費?
退貨之前問過Amazon,兩個Agent都確定可以refund 返香港寄美國的運費。
但到Refund 時就話之前兩個Agent提供錯誤資訊,淨係肯比USD$20運費補貼同講抱歉
依家Amazon 退貨極之麻煩,無DHL Prepaid,要自己出回程運費但又claim 唔返
再搵另一個cs
佢之前答左你可以就要比啦
邊有得反口
屌屌佢啦
佢都係寄倉應該冇問題 不過要申報先 btw尿袋有咩推薦 隔離post係咁推小米 唔想用支那牌見mophie好似唔錯 有個Model仲黐埋條線俾你

咪就係,有咩理由反口唔認數,寄之前就話退,到佢收到件貨就反口唔退。
啱啱在Amazon 搵到退貨政策,白字黑紙寫明可以退足回程運費
TWITTER AMAZON HELP
試過搵cs confirm可以退足全部運費,冇cs肯寫包單,一個彈比另一個,最後有個cs肯full refund唔洗我return
3m filter依然冇平
你有無cap低對話?
有時cap低都係咁話
又話咩規矩係咁乜乜柒柒
有cap低有得拗,特別如果係佢寄錯嘢/有瑕疵,唔係買方嘅問題。

當然我都見過呢度有D巴打話唔知揀邊款就買曬返嚟,揀完再退(唔係話你係),呢D做法都會遲早玩返自己。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞