1人N件Amazon 抵買之選 (53)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
有冇link
講緊邊個賣件貨俾你
你唔係amazon自己出貨/賣貨俾你
咁人哋賣家唔理你係未prime
寄嘢比你咪都係要收運費
有 netgear wax206 既巴打可以試得 openwrt , openwrt forum 最新 version 夠 stable 正常用

5Ghz wifi 上到近700 mbps , 唯一未得係 wanport 得 1gpbs , 2.5gbps driver 未 work
之前pre order左件野唔要但問cs佢都cancel唔到,話已經進入advanced shipping process,但應該仲有成個幾月先ship,要我等佢ship個陣先可以cancel,(ship左仲可以cancel咩)或者叫我refuse delivery or return

如果要拒收係咪件貨到打上順豐就得?
Yes, 件貨到左香港就可以同sf cs 講拒收
唔該
Amazon D services 真係差到仆街 之前我買SXK50 佢寄左 SXS50 俾我 叫我return 返去 再落新單 之後 退返個差價 $124.99 vs $449.99 好啦 我聽話照做 新個張單寄過嚟係岩既 之後我叫佢退返差價 佢唔退 話我話佢寄錯俾我個件野 其實係岩型號 屌你咩 我影低晒相有證據 佢死都話個serial number 係岩 痴撚線
搵過第2個CS
美馬係咪又開始比印狗做
應用無撚用 電話都講埋 每次文字搵個D都係戇鳩的 大大話話成件事搵 同15 6個人講左15 6次 跟本我懷疑 佢地係唔會咁樣做 當初條友其實出replacement order 就唔洗我咁樣
我講左好多次我有相有證據 證明佢寄件 錯貨俾我 佢都話佢地無錯
而家D服務真係垃圾到不得了,科一我用預付卡買野屈9我被人HACK,格硬取消晒我D單,同強退我錢,搞撚到我一來一回冇左百五預付卡手續費.嘈撚左2星期無人肯認錯肯賠番科一價比我.
係 痴撚線 如果我件貨係收岩既 我做咩咁撚戇鳩等左一個月先到 之後寄返去 再俾貴$325 美金去買 痴撚線 仲要我有相有證據 佢唔睇
印狗做CS 係咁上下,有時要直接搵到美國CS 聽電話先得
點搵?撞手神 定可以request ?
慘 真係對Amazon 無信心🤢🤢
上一次嘈到去twitter
Amazon Help 先refund到
我有2.5gb lan,但插左佢又無得出2.5去其他機,都唔知用黎做咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞