1人N件Amazon 抵買之選 (53)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
有留低之前對話紀錄,佢自己check 返之前對話,都話見到之前兩個agents 確認可以退足運費,但就反口唔認數
問過cs話唔俾
C Complete依年最平都$60,咁大把地方都係依個價,仲唔使驚二手
Royal Mail 上個星期中咗cyber attack
出埋通告叫人唔好send oversea letter and parcel

岩岩先resume

https://www.bbc.co.uk/news/business-64324000
咁我即係申請得refund再落多次order
email 去cs指名道姓咁搵返之前果2個囉
live chat成日換人好煩
之前試過啦, 問左CS 話明退full shipment fee.
退完去cliam 就話full shipment fee = 20 USD
玩捉字蝨
又叫我email cap screen 比佢,睇完又話都係退唔到.
跟住又叫我email 埋DHL 張收據, 睇完又話張收據有問題,
最後又話policy 問題退唔到.
再問佢退唔到又叫我email 比咁多野佢做乜, 跟住佢就斷埋線
轉左另一個CS. 果個先肯即時退番.
傾左成兩個鍾.
有啲阿差英文差,根本唔明你講乜,就求撚其答
D阿差好仆街

要屌屌佢先得
紫米好過小米
終於成功追討return postage cost ,唔洗比DHL 收據同過往對話紀錄證據
前晚兩個印度Agents 真係好廢,要我email DHL 收據但比個email address 唔接受incoming email,send 左幾次email 過去都話收唔到,搞咗兩個幾鐘先話權限同Policy問題無得退,聲稱之前幾個Agents 話可以退運費係錯誤資訊,反口唔肯退,淨係say sorry 再內部檢討。
其中一個還要自稱係Supervisor ,但都唔熟Return Policy
Amazon International Returns 白紙黑字寫明可以退
英森買Ghd platinum plus寄撚錯個original俾我 問cs return完有無得寄返個正確嘅俾我就話一定要我重新order過 一定要我揀refund無得replace 但個價錢已經唔撚同
美馬可以send replacement
英馬班人珍係狗黎
嬲撚左
點解join左jp prime 冇得免運費?
你幫襯邊間?
應該做錯嘢
我買營
seller?

仲有你用殘體字預咗畀人屌
寄腥港無
非ship by 馬 無
睇唔明日文
應該係seller
有英文
年初一就申請開年

買唔買好
買買買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞